Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Bliv elev hos Kverneland Group


Handelselev med fokus på logistik, forsendelse og internt salg

Interesserer du dig for salg og shipping? Har du et særligt talent for at give kunder en positiv oplevel-se? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores ny salgselev?

Med reference til Manager Costumer Service Center bliver du en del af et team på 6 medarbejde-re. Vores Customer Service Center er et vitalt bindeled mellem produktionen, produkt management, salgsselskaberne og slutkunder, og er helt central for vores ambition om at sikre den bedst mulige kun-deservice og kundetilfredshed. Vi sender årligt mere end 13.000 maskiner til kunder i hele verden og ser et højt potentiale for vækst i fremtiden 

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Med base i vores Customer Support Center får du som handelselev et bredt indblik i og forståelse for virksomhedens supply chain. Arbejdsopgaverne i Customer Support Centeret er fordelt på to arbejds-områder, som vi kalder for orderdesk og shipping. Igennem din uddannelse vil du blive introduceret til og have faste arbejdsopgaver i begge områder. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med ordrehåndte-ring, kundehenvendelser og være support til interne afdelinger. Derudover vil du skulle booke forsen-delser (biltransport, søfragt, luftfragt), følge op på forsendelser samt være med til at planlægge og op-timere forsendelser i sæt samarbejde med vores kunder. 

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. 

Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en vejleder, der hjælper dig godt fra start og introduce-rer dig til firmaet og dine nye kolleger. Din vejleder er også ansvarlig for din uddannelsesplan, som I løbende følger op på, så du får det bedst mulige ud af din elevtid.

Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold i Mommark på Als.

Din profil

Du har en veloverstået HG2 eller HHX-eksamen med et godt resultat og er fortrolig med de fleste pro-grammer i Office-pakken. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale – gerne tysk eller fransk men det er ikke et krav. Det er et plus hvis du har prøvet dig selv af uden for skolen, fx gennem rejser, ar-bejde og/eller fritidsaktiviteter. 

Desuden forventer vi, at du som person tager din uddannelse seriøst fra dag ét, for det gør vi. Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde selvstændig i en dynamisk og sæsonbeto-net hverdag samtidig med du er løsningsorienteret og sikrer at kundeaftaler og deadlines overholdes. Derudover er du service minded og kundeorienteret, og du formår at begå dig i et travlt miljø med høje ambitioner. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling.

Lyder elevstillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via 'Ansøg nu' knappen

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Kverneland Group
Tårupstrandvej 25
5300 Kerteminde

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Manager Order Desk, Luise Durow
tlf.: 2761 6775
luise.durow@kvernelandgroup.com.

Om os

Kverneland Group er en af de førende internationale producenter og leverandører af landbrugsmaskiner og serviceydelser. Fokusering på innovation gør os i stand til at levere et unikt og komplet sortiment af produkter i høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder en omfattende pakke af løsninger til landbrugsbranchen. Sortimentet dækker jordbearbejdning, såning, græsudstyr, gødningsspredere, sprøjter samt elektroniske løsninger til traktorer og redskaber, udbudt som hhv. Kverneland, Kubota og Vicon. Kverneland Group blev grundlagt i 1879 og råder over fabrikker i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland og Kina, samt salgsselskaber i 17 lande og med eksport til yderligere 60 lande. 

Kverneland Group er en del af Kubota Corporation, hvis primære ambition er at fremme og udvikle et bæredygtigt samfund via løsninger inden for fødevarer, vandforsyning og miljø. Kubota har, siden 1890, været en ledende producent af landbrugsredskaber, turf maskiner, entreprenørmaskiner samt en bred vifte af andre produkter blandt andet vandfiltrerings- og rørsystemer, vandingsanlæg og store underjordiske ventilsystemer. Med hovedkontor i Osaka i Japan, har Kubota globalt 41,000 ansatte fordelt på afdelinger i mere 110 lande i Nordamerika, Europa og Asien. I 2019 opnåede Kubota et resultat på $17.4 mia.

Mere fra Kverneland Group

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere