Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Handelselev hos VELFAC vinduer


Vil du være med til at gøre VELFAC til Danmarks foretrukne vinduesleverandør og skabe præference for vores produkter hos privatkunderne?

Hvem er du?

Du er en udadvendt person, som trives med at tale med mange mennesker. Du har evnen til at være målrettet og præcis i din tilgang til vores privatkunder og dermed give dem en god oplevelse. Du har sans for farve, design og indretning samt en god teknisk indsigt, så du kan rådgive vores privatkunder uanset, hvor de er i købsprocessen.

Stillingen

Du vil blive uddannet til at give vores privatkunder en professionel og god rådgivning, når de kommer ind i vores udstilling eller bliver betjent i telefonen. Vores mål er at hjælpe privatkunden og skabe præference for VELFAC, så de i sidste ende vælger VELFAC som deres vinduesleverandør. Vi står ikke for selve salget til privatkunderne, da dette foregår hos eksterne partnere som fx tømremestre og typehusfirmaer, men vi rådgiver dem i processen mod valget af de rette vinduer.

Sideløbende med jobbet hos os, gennemgår du 8-10 ugers skoleforløb fordelt på 2 år og bliver derved uddannet handelsassistent.

Du vil primært blive oplært i at kunne bestride følgende opgaver:

  • Håndter leads til vores VinduesMester segment. 
  • Håndter prisoverslag til boligejer segment. 
  • Rådgive privatkunder i vores udstilling og give dem en god og professionel oplevelse 
  • Drift af udstillingen, herunder vedligeholdelse og opfyldning 
  • Opfølgning på tilbud i tæt korrespondance med vores samarbejdspartnere 
  • Håndtering af henvendelser fra privatkunder pr. telefon & mail. 
  • Produktrådgivning og løsningsforslag baseret på VELFAC vinduesprodukter Indsigt i receptionen samt ad hoc receptionsopgaver Indsigt i bygningens drift samt udføre ad hoc administrations- & facilityopgaver

Vores privatkunder skal opleve en effektiv, venlig og fyldestgørende rådgivning. Du skal derfor være motiveret af et udadvendt job, der kræver at man kan sætte sig i privatkundens sted - om det er indbygning af et vindue, valg af den bedste løsning til renoveringsopgaven eller valg af farver og design. Du er den første kontakt privatkunden har med VELFAC, så derfor er din håndtering af henvendelserne altafgørende for dennes oplevelse og i sidste ende afgørende for salget.

Dine kvalifikationer

Du opfylder adgangskravene ved at have bestået EUX eller HHX. Du er empatisk og har en god forståelse for andre mennesker og evner på en troværdig måde, at sætte dig i deres sted og formidle et budskab.

Jobbet kræver at du har et godt kendskab til IT og har erfaring med at bruge computer i hverdagen.

Som person er du udadvendt og imødekommende. Du er tillidsvækkende, nysgerrig og kan stille konstruktive spørgsmål og altid få privatkunden til at føle at de er fokus. Desuden kan du arbejde disciplineret og selvstændigt.

Opstart og arbejdstider

Udstillingen samt vores kontor ligger på Bygholm Søpark 23, 8700 Horsens.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Arbejdstiden ligger primært hverdage mellem 8-18. Starttidspunkt 3. januar 2022.

Er du interesseret?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chef for privatrådgivningen Klaus Tiedemann på tlf.: 2291 2612 Send din ansøgning snarest muligt til e-mail job@velfac.dk. Ansøgningerne behandles løbende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 3. januar 2022

Kontakt

Chef for privatrådgivningen Klaus Tiedemann
tlf.: 2291 2612.

VELFAC VINDUER OG DØRE

Hvem er VELFAC VELFAC er en anerkendt og veletableret virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. Vi er en international virksomhed med aktiviteter i blandt andet Danmark, Sverige, Tyskland og England. I VELFAC arbejder vi ud fra en række fælles værdier, som er dybt forankrede i virksomheden, ledelsen og medarbejderne. Du kan læse mere om VELFAC på vores hjemmeside velfac.dk. VELFAC indgår i DOVISTA Gruppen, som består af ti førende døre- og vinduesvirksomheder i Europa. DOVISTA er ejet af VKR Holding, der beskæftiger cirka 14.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Mere fra VELFAC

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere