Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Økonomielev til DACHSER Nordic


Er du skarp til økonomi og regnskab, og vil du være en del af et unikt, internationalt miljø? Drømmer du om at udfolde dine evner i et team, der værdsætter en uformel tone og en stærk holdånd? Så søg ind som økonomielev hos DACHSER Nordic i Hvidovre!

Jobbet

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på både fagligt og personligt, og vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet.

Som økonomielev hos DACHSER Nordic får du en toårig uddannelse inden for bogføring, regnskab, økonomi og løn. Du får en alsidig elevuddannelse, hvor du får indblik i alle ansvarsområder, idet du arbejder tæt sammen med kollegaerne i Finance Nordic, hvor man sætter pris på gode stunder og kommer i mål med opgaverne ved en individuel og fælles indsats.

Økonomifunktionen består af et velfungerende og engageret team på 12 medarbejdere, som støtter vores nordiske filialer på tværs af landegrænser.

Forventet start er september/oktober 2021.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet, og du kan sætte dit præg på vores fælles fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX eller lignende med gode karakterer, og at du er god til engelsk. Som person trives du med en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og du bevarer altid overblikket.

Samtidig har du teamspirit og er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ og kan ikke vente med at påbegynde din uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav til hinanden.

Det er en fordel, hvis du forstår svensk og norsk, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams.

Du får gode kollegaer, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, elevløn efter overenskomst, frihed under ansvar og masser af udfordringer.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades her hurtigst muligt og senest mandag den 9. august  2021. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Gitte Peschardt på tlf. 36 34 77 06.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden. Få mere information om DACHSER som arbejdsplads på www.dachser.dk eller se en video om os her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER Nordic
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 9. august 2021
Tiltrædelse: september/oktober 2021

Kontakt

Elevkoordinator Gitte Peschardt
Tlf. 36 34 77 06.

Om DACHSER

DACHSER Denmark A/S er datterselskab til den privatejede, internationale logistikkoncern DACHSER, som med 26.506 medarbejdere, 428 filialer World Wide og en omsætning på 5,6 milliarder euro, er en af Europas største logistikvirksomheder. DACHSER Denmark A/S råder over 200 medarbejdere fordelt på 3 filialer i Hvidovre og i Kolding, heraf ca. 80 medarbejdere i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik. Læs mere på www.dachser.dk eller www.dachser.com

Mere fra DACHSER Danmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere