Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Salgstrainees søges til Sjælland, Jylland og Fyn


SALGSTRAINEE UDDANNELSE

Hos Jysk Fynske Medier ønsker vi at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere. Målsætningen er, at du skal kunne tilbyde vores kunder den optimale rådgivning og dermed hjælpe kunderne med en værdiskabende markedsføring. Derfor søger vi netop nu talentfulde kandidater til vores 12 måneders Salgstrainee-uddannelse med opstart den 1. oktober 2021.

Går du med et ønske om at gøre karriere inden for salgsbranchen? 

Med Jysk Fynske Mediers 12 måneders salgsuddannelse får du en helt unik mulighed for at sætte skub i din karriere. Alt efter din bopæl vil du blive en del af et salgsteam - enten i Midtjylland, Sydjylland, på Fyn, i Helsingør eller i København. Du får et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger og bliver en del af Jysk Fynske Mediers landsdækkende salgsorganisation.

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring 

Dit faglige fundament skabes via en modulopdelt teoretisk del og en ”hands-on” del. Teorien er fordelt på moduler, hvor alle organisationens salgstrainees undervises sammen, og du vil løbende få mulighed for at teste teorien af i praksis - forud for det næste modul. Hvert modul skal bringe dig videre i Salgstrainee-uddannelsen. Derfor er det et krav, at du er fuldt fokuseret gennem hele uddannelsesforløbet, så du får samlet viden fra alle de teoretiske moduler. I forbindelse med den teoretiske undervisning vil der være rejsedage til Fyn, for de trainees der tilknyttes vores salgsafdelinger i andre regioner.

Selve jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige markedsføringsløsning, så de får størst mulig værdi af deres markedsføringsbudget. Du har selv ansvaret for dine kunder gennem hele kunderejsen - lige fra mødebooking, til ordrebooking og opfølgning.

Uddannelsen vil give dig et bredt og dybt indblik i forskellige mediers funktioner, samt en overordnet analytisk forståelse og tilgang til kundernes medievalg. Din kunderådgivning vil inkludere medier som dagblade, ugeaviser, lokalradioer, digitale platforme, SoMe med mere.

JYSK FYNSKE MEDIER TILBYDER…. 

Udover en eftertragtet 1-årig salgsuddannelse, får du:

  • Personligt kundeansvar
  • Mulighed for efterfølgende fastansættelse hos Jysk Fynske Medier
  • Professionelt netværk blandt lokale beslutningstagere
  • Ambitiøse og hjælpsomme kolleger
  • Faglig sparring og feedback fra kolleger og en sikker udvikling af dit salgstalent
  • Bærbar PC og mobiltelefon
  • Kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil. Bemærk: For ansættelse i Jylland og på Fyn er det en forudsætning for ansættelsen, at du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed
  • Løn: Kr. 23.000,- pr. måned + pension og bonusordning

  Du skal søge salgsuddannelsen hvis dit mindset er tunet ind på en salgskarriere, og du føler dig motiveret for at udvikle dit salgstalent. Du må gerne have en salgsmæssig grunduddannelse, eller måske en længere eller kortere erfaring inden for salgsbranchen. Det er dog ingen betingelse.

  Du evner at lytte til- og forstå dine kunders behov og ønsker. Du er engageret, selvstændig, målrettet og så har du lyst til at mærke ”suset”, når du finder den helt rigtige løsning sammen med kunden.

  Du skal naturligvis også være villig til at lære og have en disciplineret arbejdsmetode, så du kommer i mål med dine opgaver.

  Traineeuddannelse med mening, mål og fremtid?

  Lad det være sagt med det samme. Der vil blive stillet store krav til dig. Fokus, ihærdighed og udholdenhed er vigtige nøgleord, der skal bringe dig sikkert i mål som en af Jysk Fynske Mediers kommende medierådgivere.

  Til gengæld tør vi godt love dig, at de 12 måneder hos os bliver en oplevelse, du vil få stor glæde af i din videre karriere. Du vil blandt andet møde dygtige og engagerede erhvervsfolk, som i fremtiden kan blive et vigtigt fundament i dit professionelle netværk.

  Vi opdaterer løbende uddannelsen så den matcher behovene i markedet og udnytter de nyeste teknologiske muligheder optimalt. Alt sammen elementer, der ruster dig bedre i forhold til dine fremtidige karrieremuligheder.

  Jysk Fynske Medier dækker hele Fyn, store dele af Jylland, det meste af København samt Helsingør. Derfor er der rig mulighed for at fortsætte i en fast stilling et sted i Danmark, når du har gennemført og bestået Salgstrainee-uddannelsen. Naturligvis såfremt vi matcher hinanden såvel fagligt som socialt. Målsætningen for os er at tiltrække-, uddanne- og fastholde mediebranchens bedste Medierådgivere.

  Ansøgningsfrist for ansættelse i uddannelsesforløbet er den 6. august 2021.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Jysk Fynske Medier
  Flere lokationer

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 6. august 2021
  Tiltrædelse: 1. oktober 2021

  Kontakt

  Lars Ekman Jørgensen 
  laekj@jfmedier.dk


  .

  Om Jysk Fynske Medier

  Jysk Fynske Medier (JFM) er Danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet med over 2,5 millioner kontakter hver uge. Avisen Danmark er landets mest læste, betalte dagblad med 520.000 læsere hver uge. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 641.000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 952.000 læsere fra Limfjorden til grænsen og på Fyn og Sjælland. Dertil regionale og lokale nyhedssites med 2,6 månedlige brugere. I 2019 tilkom den nationale Radio4 med JFM som hovedejer, som når 375.000 ugentlige lyttere. Foruden Radio4 har koncernen fire kommercielle radiostationer med 823.000 ugentlige lyttere. 

  Mere fra Jysk Fynske Medier

  Kom tættere på virksomheden


  VI GLÆDER OS TIL AT LÆSE DIN ANSØGNING!

  Ansøg nu Ansøg nu
    Gem til senere

  Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

  Brænder du for god kundeservice og salg?

  Samsøe Samsøe søger salgselever

  Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

  Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

  Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

  Fitness World søger Gym Staff i hele landet

  Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

  NEXTSTOP er landet

  Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

  Læs mere

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

  Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere