Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgstrainees søges til Sjælland, Jylland og Fyn


SALGSTRAINEE UDDANNELSE

Hos Jysk Fynske Medier ønsker vi at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere. Målsætningen er, at du skal kunne tilbyde vores kunder den optimale rådgivning og dermed hjælpe kunderne med en værdiskabende markedsføring. Derfor søger vi netop nu talentfulde kandidater til vores 12 måneders Salgstrainee-uddannelse med opstart den 1. oktober 2021.

Går du med et ønske om at gøre karriere inden for salgsbranchen? 

Med Jysk Fynske Mediers 12 måneders salgsuddannelse får du en helt unik mulighed for at sætte skub i din karriere. Alt efter din bopæl vil du blive en del af et salgsteam - enten i Midtjylland, Sydjylland, på Fyn, i Helsingør eller i København. Du får et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger og bliver en del af Jysk Fynske Mediers landsdækkende salgsorganisation.

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring 

Dit faglige fundament skabes via en modulopdelt teoretisk del og en ”hands-on” del. Teorien er fordelt på moduler, hvor alle organisationens salgstrainees undervises sammen, og du vil løbende få mulighed for at teste teorien af i praksis - forud for det næste modul. Hvert modul skal bringe dig videre i Salgstrainee-uddannelsen. Derfor er det et krav, at du er fuldt fokuseret gennem hele uddannelsesforløbet, så du får samlet viden fra alle de teoretiske moduler. I forbindelse med den teoretiske undervisning vil der være rejsedage til Fyn, for de trainees der tilknyttes vores salgsafdelinger i andre regioner.

Selve jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige markedsføringsløsning, så de får størst mulig værdi af deres markedsføringsbudget. Du har selv ansvaret for dine kunder gennem hele kunderejsen - lige fra mødebooking, til ordrebooking og opfølgning.

Uddannelsen vil give dig et bredt og dybt indblik i forskellige mediers funktioner, samt en overordnet analytisk forståelse og tilgang til kundernes medievalg. Din kunderådgivning vil inkludere medier som dagblade, ugeaviser, lokalradioer, digitale platforme, SoMe med mere.

JYSK FYNSKE MEDIER TILBYDER…. 

Udover en eftertragtet 1-årig salgsuddannelse, får du:

  • Personligt kundeansvar
  • Mulighed for efterfølgende fastansættelse hos Jysk Fynske Medier
  • Professionelt netværk blandt lokale beslutningstagere
  • Ambitiøse og hjælpsomme kolleger
  • Faglig sparring og feedback fra kolleger og en sikker udvikling af dit salgstalent
  • Bærbar PC og mobiltelefon
  • Kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil. Bemærk: For ansættelse i Jylland og på Fyn er det en forudsætning for ansættelsen, at du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed
  • Løn: Kr. 23.000,- pr. måned + pension og bonusordning

  Du skal søge salgsuddannelsen hvis dit mindset er tunet ind på en salgskarriere, og du føler dig motiveret for at udvikle dit salgstalent. Du må gerne have en salgsmæssig grunduddannelse, eller måske en længere eller kortere erfaring inden for salgsbranchen. Det er dog ingen betingelse.

  Du evner at lytte til- og forstå dine kunders behov og ønsker. Du er engageret, selvstændig, målrettet og så har du lyst til at mærke ”suset”, når du finder den helt rigtige løsning sammen med kunden.

  Du skal naturligvis også være villig til at lære og have en disciplineret arbejdsmetode, så du kommer i mål med dine opgaver.

  Traineeuddannelse med mening, mål og fremtid?

  Lad det være sagt med det samme. Der vil blive stillet store krav til dig. Fokus, ihærdighed og udholdenhed er vigtige nøgleord, der skal bringe dig sikkert i mål som en af Jysk Fynske Mediers kommende medierådgivere.

  Til gengæld tør vi godt love dig, at de 12 måneder hos os bliver en oplevelse, du vil få stor glæde af i din videre karriere. Du vil blandt andet møde dygtige og engagerede erhvervsfolk, som i fremtiden kan blive et vigtigt fundament i dit professionelle netværk.

  Vi opdaterer løbende uddannelsen så den matcher behovene i markedet og udnytter de nyeste teknologiske muligheder optimalt. Alt sammen elementer, der ruster dig bedre i forhold til dine fremtidige karrieremuligheder.

  Jysk Fynske Medier dækker hele Fyn, store dele af Jylland, det meste af København samt Helsingør. Derfor er der rig mulighed for at fortsætte i en fast stilling et sted i Danmark, når du har gennemført og bestået Salgstrainee-uddannelsen. Naturligvis såfremt vi matcher hinanden såvel fagligt som socialt. Målsætningen for os er at tiltrække-, uddanne- og fastholde mediebranchens bedste Medierådgivere.

  Ansøgningsfrist for ansættelse i uddannelsesforløbet er den 6. august 2021.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Jysk Fynske Medier
  Flere lokationer

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 6. august 2021
  Tiltrædelse: 1. oktober 2021

  Kontakt

  Lars Ekman Jørgensen 
  laekj@jfmedier.dk


  .

  Om Jysk Fynske Medier

  Jysk Fynske Medier (JFM) er Danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet med over 2,5 millioner kontakter hver uge. Avisen Danmark er landets mest læste, betalte dagblad med 520.000 læsere hver uge. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 641.000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 952.000 læsere fra Limfjorden til grænsen og på Fyn og Sjælland. Dertil regionale og lokale nyhedssites med 2,6 månedlige brugere. I 2019 tilkom den nationale Radio4 med JFM som hovedejer, som når 375.000 ugentlige lyttere. Foruden Radio4 har koncernen fire kommercielle radiostationer med 823.000 ugentlige lyttere. 

  Mere fra Jysk Fynske Medier

  Kom tættere på virksomheden


  VI GLÆDER OS TIL AT LÆSE DIN ANSØGNING!

  Ansøg nu Ansøg nu
    Gem til senere

  Bliv shippingelev hos DFDS A/S

  Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

  Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

  Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

  Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

  Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere