Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv HR-elev hos Energinet


Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af administrative opgaver? Og ser du muligheder i at arbejde i en HR-funktion, hvor der både er udviklingsrelaterede opgaver samt administrative og serviceorienterede opgaver? Så grib muligheden og tag en uddannelse som kontorelev hos Energinet, hvor du i løbet af uddannelsen får indsigt i flere forskellige områder af virksomheden. Din nye arbejdsplads bliver vores hovedkontor i Fredericia.

Indsigt i alle daglige rutiner

I HR er der tre funktioner: HR Business Partnering, Talent & Udvikling samt specialistområde inden for Compensation & Benefits, pension og forsikringer samt sundhed, og du har arbejdsopgaver, der understøtter alle funktioner:

Yde daglig administrativ support til HR og Energinet

Koordinere interne og eksterne kursusaktiviteter

Varetage HR-administrative opgaver indenfor rekruttering, onboarding m.m.

HR er organisatorisk placeret i Energinet Koncern, og HR understøtter hele Energinet med uddannelse, udvikling, rekruttering – samt mange andre serviceopgaver.

Du lærer at arbejde med forskellige administrative it-systemer og har allerede nu et vist kendskab til flere programmer i MS Office-pakken. Resten lærer vi dig. I det hele taget får du under hele uddannelsen rig mulighed for faglig og personlig udvikling – i tæt dialog med din(e) uddannelsesansvarlige.

Du starter i dit nye job den 1. september 2021, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Sans for service og forretningsmæssig interesse

Du har bestået eller består inden længe EUX eller har gennemført HG2, HGV eller HGS. Hvis du er over 25 år og opfylder overgangskravene, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering, som den nærmeste handelsskole kan foretage for dig. Først og fremmest har du interesse for HR og lyst til at lære og udvikle dig sammen med os. Du er positiv af natur og bidrager til et både sjovt og ambitiøst arbejdsmiljø. Da du får en bred kontakt til kolleger i hele huset, er det desuden vigtigt, at du er udadvendt, imødekommende og serviceminded. Selvom du er nysgerrig efter nye opgaver, er du også med på, at rutiner er en stor del af din arbejdsdag.

Som person er du ansvarsbevidst, fleksibel og samarbejdsvillig - og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du har masser af gå-på-mod og er villig til at gøre en indsats for at afslutte dine opgaver til tiden og med et godt resultat. Til gengæld vil vi give dig en god og relevant uddannelse, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med den læring, du får på skolen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og relevante bilag til via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 15. august 2021. Vi forventer at holde samtaler 23. august 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR Specialist Mona Sandberg på 23 33 86 06 eller HR-koordinator Rikke Hamann på 2333 8626. 

Du kan læse mere på energinet.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Energinet
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. august 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR-specialist Mona Sandberg
tlf.: 23 33 86 06

HR-koordinator Rikke Hamann
tlf.: 23 33 86 26.

Om Energinet

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Mere fra Energinet

Kom tættere på os :)


  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere