Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

SALGSRÅDGIVERELEVER TIL SØLVSTEN OG SKIVE BILER


SALGSRÅDGIVERELEVER TIL SØLVSTEN BILER OG SKIVE BILER

Sølvsten Biler A/S er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner, ŠKODA, SEAT og CUPRA.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Koncernen beskæftiger i alt omkring 100 medarbejdere.

Vi servicerer både salgs- og servicemæssigt en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Sølvsten Biler A/S virksomhedsprofil understøtter visionen om at fremstå som et af landets mest avancerede og digitale bilhuse, og vi forbereder os kontinuerligt på alle parametre og platforme mod fremtidens kunde- og fabrikskrav.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

I uddannelsesforløbets start er du administratoren og praktikeren, der dækker opgaverne af omkring vores salgsrådgivere. For vores brands understøtter du salgsprocessen og sikrer en professionel og serviceorienteret kundehåndtering i mødet med kunden. Du brænder for god kundeservice og salg, og kan begå dig i den digitale salgsproces. Det er dig der varetager den indledende behovsafdækning herunder prøvekørsel, indtil en salgsrådgiver kan tage over på salgsprocessen.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil udvikle sig i takt med uddannelsens forløb.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde (digitalt) med kunder, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er serviceminded, struktureret og energisk i din opgaveløsning og er samtidig en teamplayer med en udadvendt og målrettet indstilling.

Du er fleksibel og forstår vigtigheden af at være tilgængelig for vores kunder.

UDDANNELSESFORLØBET

Du vil som salgsrådgivertrainee gennemgå en to-årig handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO, her vil du udover at få en kompetencegivende erhvervsuddannelse opnå en certificering i salg inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business Collage Syd på et lukket hold med andre fra vores mærker og være i erhvervsfaglig praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

VI TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne bilhus, der har det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S og Skive Biler A/S generelt, bedes du kontakte Lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Der er uddannelsesstart den 1. september 2021, hvorfor vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skive Biler A/S
Katkjærvej 10
7800 Skive

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Rekrutteringschef Morten Madsen
tlf. 21 76 07 76
mm@lemo-recruitment.dk.

Bilhus med entusiaster og specialister

Skive Biler er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling samt en administrationsafdeling.

I vores salgsafdeling yder vi dig den bedste rådgivning. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. 

Både i Skive og i Viborg

Skive Biler blev i 2018 overtaget af Sølvsten Biler i Viborg, som har drevet bilforretning siden 1949. Forretningen drives i dag fra helt nybyggede lokaler på Lundborgvej 12 i Viborg, hvorfra der sælges og serviceres både Volkswagen, ŠKODA, SEAT. Desuden servicerer Sølvsten Biler Audi.

Mere fra Skive Biler A/S

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT LÆSE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere