Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

SALGSRÅDGIVERELEVER TIL SØLVSTEN OG SKIVE BILER


SALGSRÅDGIVERELEVER TIL SØLVSTEN BILER OG SKIVE BILER

Sølvsten Biler A/S er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner, ŠKODA, SEAT og CUPRA.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Koncernen beskæftiger i alt omkring 100 medarbejdere.

Vi servicerer både salgs- og servicemæssigt en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Sølvsten Biler A/S virksomhedsprofil understøtter visionen om at fremstå som et af landets mest avancerede og digitale bilhuse, og vi forbereder os kontinuerligt på alle parametre og platforme mod fremtidens kunde- og fabrikskrav.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

I uddannelsesforløbets start er du administratoren og praktikeren, der dækker opgaverne af omkring vores salgsrådgivere. For vores brands understøtter du salgsprocessen og sikrer en professionel og serviceorienteret kundehåndtering i mødet med kunden. Du brænder for god kundeservice og salg, og kan begå dig i den digitale salgsproces. Det er dig der varetager den indledende behovsafdækning herunder prøvekørsel, indtil en salgsrådgiver kan tage over på salgsprocessen.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil udvikle sig i takt med uddannelsens forløb.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde (digitalt) med kunder, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er serviceminded, struktureret og energisk i din opgaveløsning og er samtidig en teamplayer med en udadvendt og målrettet indstilling.

Du er fleksibel og forstår vigtigheden af at være tilgængelig for vores kunder.

UDDANNELSESFORLØBET

Du vil som salgsrådgivertrainee gennemgå en to-årig handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO, her vil du udover at få en kompetencegivende erhvervsuddannelse opnå en certificering i salg inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business Collage Syd på et lukket hold med andre fra vores mærker og være i erhvervsfaglig praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

VI TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne bilhus, der har det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S og Skive Biler A/S generelt, bedes du kontakte Lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Der er uddannelsesstart den 1. september 2021, hvorfor vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skive Biler A/S
Katkjærvej 10
7800 Skive

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Rekrutteringschef Morten Madsen
tlf. 21 76 07 76
mm@lemo-recruitment.dk.

Bilhus med entusiaster og specialister

Skive Biler er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling samt en administrationsafdeling.

I vores salgsafdeling yder vi dig den bedste rådgivning. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. 

Både i Skive og i Viborg

Skive Biler blev i 2018 overtaget af Sølvsten Biler i Viborg, som har drevet bilforretning siden 1949. Forretningen drives i dag fra helt nybyggede lokaler på Lundborgvej 12 i Viborg, hvorfra der sælges og serviceres både Volkswagen, ŠKODA, SEAT. Desuden servicerer Sølvsten Biler Audi.

Mere fra Skive Biler A/S

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT LÆSE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere