Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

ADMINISTRATIONSELEV, PEOPLE & ORGANIZATION (HR), LYNGBY


Har du passion for administration og sans for detaljen, så er du måske vores nye administrationselev i HR.

Tænk, hvis du kunne arbejde for et større formål, og ikke bare en virksomhed - Rethink your impact?
Novozymes er verdensførende inden for biologiske løsninger. Vi hjælper med at opbygge bedre liv. Sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og det globale samfund bruger vi vores innovative tænkning og passion for videnskab til at fremme industrier og gøre hverdagsprodukter mere bæredygtige til gavn for hele verden. Som verdens førende leverandør af industrielle enzymer og mikroorganismer muliggør vores bioinnovation højere landbrugsudbytter, vask ved lavtemperaturer, energieffektiv produktion, vedvarende brændstof og mange, mange andre biologiske løsninger, som verden kan drage fordel af både nu og i fremtiden. Vi kalder det Rethink Tomorrow

Bliv vores nye administrationselev

Vi søger en administrationselev til Novozymes’ HR afdeling People & Organization. Vi holder opslaget åbent indtil vi finder den rette kandidat men håber på, at du kan starte hurtigst muligt og senest 1. januar 2022. Elevpladsen er som udgangspunkt 2 år i HR, men der kan være mulighed for at rotere til en anden afdeling efter 1 år. Du vil blive tilknyttet vores P&O Core Team, hvor du vil blive involveret i en bred vifte af administrative HR nøgleprocesser i samarbejde med de øvrige P&O Operations Teams i Danmark samt vores support team i Indien. I din hverdag vil du ofte selv skulle planlægge din arbejdsdag ud fra de opgaver, du får ansvar for. Det betyder, at du skal have lysten og evnen til proaktivt og selvstændigt at forme og strukturere din tid og dine ansvarsområder. Du skal være nysgerrig efter nye udfordringer og samtidig trives med, at rutineopgaver er en stor del af hverdagen. Du bliver tilknyttet en vejleder, som udarbejder en uddannelsesplan og følger op på din uddannelse, så du får det bedst mulige ud af din elevtid. Vi tilbyder muligheden for at læse akademiuddannelsen, ligesom du deltager i interne kurser. Du bliver en del af et elevnetværk og deltager i introduktionskursus, netværksdag, elevmøder og meget mere.

Velkommen til P&O Operations

Du bliver en del af et team, som er passioneret omkring at levere den højeste kvalitet af HR support til organisationen. Du vil arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kollegaer i P&O Operations, som består af teams af blandt andet HR Partnere, Rekrutterings- og Employer Branding specialister, HR generalister og Mobility specialister. Teamet har en uformel arbejdskultur, hvor vi aktivt støtter hinanden i de daglige opgaver og projekter, og vi sætter stor pris på vores tætte samarbejde og gode forhold til vores kollegaer både på og udenfor arbejdspladsen.

Du vil få indblik i spændende administrative opgaver som f.eks.:

 • Besvarelse af generelle spørgsmål fra Zymere i vores fælles HR inbox 
 • Vejledning af Zymere om generelle ansættelsesvilkår og regler, f.eks. ferielovgivning og barselslovgivning 
 • Vejledning af Zymere i brugen af HR-ejede IT systemer og services Administration af ulønnede praktikanter og specialestuderende 
 • Udarbejdelse af ansættelsesretslige dokumenter, f.eks. bekræftelser på opsigelse, ændring af arbejdstid og skift af afdeling 
 • Rekrutteringsadministration 
 • Opdatering af dokumenter på intranettet 
 • SAP databehandling, herunder oprettelse af medarbejdere i SAP og opdatering af løn og stamdata 
 • Eventadministration, f.eks. planlægning af DHL

Dine kvalifikationer

 • En veloverstået EUD, EUX eller HHX/HTX/STX/HF suppleret med færdiggjort EUS 5/10 senest 1. januar 2022
 • Stor sans for detaljen og en god forståelse for processer Flair for tal og Excel analyser 
 • Gode engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt Erfaring med Microsoft Office pakken (PowerPoint, Excel og Word) 
 • En initiativrig, engageret og serviceminded tilgang 
 • Evne til at tage ansvar for dine opgaver og fungere godt i team- og projektarbejde

Sted

Arbejdsstedet er Lyngby

Har du en passion for bæredygtige løsninger, og kan du se dig selv i denne elevstilling? Så følg din passion og ansøg i dag!

Ansøgningsfrist: 1. december 2021, men vi anbefaler, at du sender din ansøgning hurtigst muligt, da vi læser ansøgninger løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.
Kontaktoplysninger: Henriette Møller Westerberg, Sr. P&O Partner & Core Team Lead, HMC@novozymes.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Novozymes A/S
Krogshøjvej 36
2880 Bagsværd

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. december 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt og senest 1. januar 2022

Kontakt

Henriette Møller Westerberg, Sr. P&O Partner & Core Team Lead, HMC@novozymes.com.

Om Novozymes

Vidste du, at Novozymes blev rangeret som nr. 7 i videnskabsmagasinet Science's globale Top Employer Survey 2019?

Hos Novozymes inviterer vi dig til sammen med os at finde biologiske løsninger på verdens problemer. Fordi vi er en innovativ virksomhed, søger vi mennesker, der er ivrige efter at prøve nye ting, som motiveres af udfordringer og som ikke er bange for at fejle, men derimod drevet til at prøve igen. Og igen. Original tænkning sker, når vi har fleksibilitet til at fokusere og frihed til at udfolde vores individuelle styrker fuldt ud. Dette er nøglen til vores innovationskraft og årsagen til, at vi er blevet en af de største patentholdere i biotekindustrien. Lær mere om Novozymes, vores formål og dine karrieremuligheder på novozymes.com

Mere fra Novozymes A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere