Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøg nu

Handelselev til salgssupport i Kolding


Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger en elev til eftermarkedet til vores afdeling i Kolding. Har du lyst, og mod på en spændende og alsidig uddannelse indenfor Autobranchen, hvor du får med hele eftermarkedet at gøre (service og reservedele), så er Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne stedet for dig.

Jobbet: Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Du vil stifte bekendtskab med følgende: Support og opfølgning på systemer. Support på ISO relaterede opgaver. Udarbejdelse og analysering af diverse statistikker. Support ift. forskellige kundeaktiviteter herunder indkaldelse til service, servicekontrakter og opsøgende salg på eftermarkedet.

Personen: Vi forventer selvstændighed og at du er kvalitetsbevidst og struktureret. Derudover frisk og udadvendt. Du skal være åben for feedback og læring samt kunne byde ind i et entusiastisk og målrettet team. Gode IT- kundskaber. Vil have indflydelse og ansvar. Forståelse for tal. Samt at du som minimum har bestået handelsskolens grundforløbsprøve, EUD, EUX, HHX eller tilsvarende.

Vi tilbyder arbejde i et moderne bilhus med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder. Transportbranchen er en spændende branche, hvor tingene ændrer sig hurtigt og vi forventer derfor, at du ser uddannelse og kursus som en naturlig del af dit job. Nye teknologier som f.eks. EL, Gas og Brint er allerede godt på vej. Desuden lægger vi vægt på planlægning og opfølgning under hele uddannelsesforløbet. Uddannelsen som er 2-årig, suppleres med 10 ugers skoleophold på Business College Syd i Mommark. Se evt. mere på www.autouddannelsen.dk eller www.bilkarriere.dk

Tiltrædelse snarest. Send derfor din ansøgning i dag. Vi holder løbende samtaler.

Send ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer på denne annonce Evt. spørgsmål kan rettes til Niels Tange på tlf. 20 67 58 58

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autohuset Vestergaard A/S
Kokmose 7
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. november 2021
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt og info

Niels Tange
tlf.: 20 67 58 58
www.av-lastvogne.dk/


.

Om os

Autohuset Vestergaard-koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere i 12 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og én busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt Nærum, Birkerød og Hillerød.

Vi sælger ca. 20.000 nye og brugte biler og lastbiler årligt. Se mere på www.av-lastvogne.dk, www.buscentervest.dk og www.autohuset-vestergaard.dk

Mere fra Autohuset Vestergaard 

Kom tættere på os


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere