Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

Boligkontoret Fredericia søger kontorelev med sans for service


Boligkontoret Fredericia søger en elev til en 2-årig kontoruddannelse med tiltrædelse d. 1/2-2022

Boligkontoret Fredericia er en almennyttig boligorganisation med ca. 5.200 boliger i Fredericia og omegn. Herudover administrere vi boligorganisationen BSB Erritsø med 90 boliger samt Kraches Gaard med 31 boliger. Vi er 25 ansatte i administrationen og 42 varmemestre i boligafdelingerne. 

Hos Boligkontoret Fredericia vil du opleve en afvekslende og lærerig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Varierede arbejdsopgaver inden for bl.a økonomi, administration, og kommunikation til vores beboere. I løbet af din elevtid vil der være en uddannelsesperiode i økonomi, i boligrådgivningen, samt et kortere ophold i driftsafdelingen.

Som elev ved Boligkontoret Fredericia får du en elevansvarlig, som vejleder dig i hverdagen og som du altid kan spørge til råds i dit daglige arbejde. Du vil indgå i fællesskabet på en arbejdsplads som værdsætter det gode arbejdsmiljø og du får dygtige og engagerede kolleger, som vil give dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder. Du vil komme til at arbejde på en arbejdsplads, hvor der er mange forskellige typer af opgaver og mennesker.

DIN UDDANNELSE

Din uddannelse er sat sammen som et 2-årigt forløb med en praktisk og en teoretisk del. Den praktiske uddannelse får du på vores kontor på Vesterbrogade 4 i Fredericia. Du følger en uddannelsesplan som sikrer at du kommer rundt i de forskellige afdelinger og får kendskab til de forskellige funktioner. Du vil efter endt uddannelse kunne varetage en lang række administrative funktioner inden for en almennyttig boligorganisation.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du:

opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen med speciale administration. Dette kan ske via et grundforløb ( hg2, hgv, hgs), hvor der øverst på beviset står kontor med speciale administration. Har du en studentereksamen ( hf, stx, htx) skal denne være suppleret med en EUD-student med fagretningen kontor. En gennemført EUX på handelsskole eller HHX med giver også adgang. Vi lægger vægt på at du er udadvendt, serviceminded, og har en positiv tilgang. Tager ansvar for egen læring og er selvstændig. Klar til udfordringer og indstillet på forandring og udvikling. Du kan indgå i et team hvor du er god til at samarbejde og have overblik i en travl hverdag.

ARBEJDSPLADS OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Vi tilbyder dig:

et spændende og alsidigt toårigt uddannelsesforløb, hvor der vil blive stillet krav til dig. Gode muligheder for at præge egne opgaver. Et højt fagligt niveau. En humørfyldt hverdag i en organisation i rivende udvikling. Gode ansættelsesforhold, herunder pensionsordning m.m. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem HK Privat og Dansk Erhverv. Arbejdsgiver for medlemmer af BL.

TILTRÆDELSE 1/2-2022

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte økonomifuldmægtig Susanne Friis tlf. 76 22 12 07 eller mail: sf@boligfa.dk 

SØG STILLINGEN

Send din ansøgning, Cv, kopi af uddannelsesbeviser samt evt. udtalelser til job@boligfa.dk senest d. 17/10-2021.

Din ansøgning bliver ikke vurderet uden dokumentation. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 45. Har du ikke hørt fra os senest i uge 47 er stillingen besat til anden side.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Boligkontoret Fredericia
Vesterbrogade 4
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. oktober 2021
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Økonomifuldmægtig Susanne Friis
tlf.: 76 22 12 07
sf@boligfa.dk.

Om Boligkontoret Fredericia

Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder i Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart eller mindre byer imellem. 

Læs mere på boligfa.dk

Mere fra Boligkontoret Fredericia 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere