Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

Siemens Healthineers søger en entusiastisk indkøbselev


Brænder du for indkøb og sætter en ære i at udføre enhver opgave? Har du mod på at arbejde i en virksomhed, hvor forandring og løbende tilpasning er nøgleordene for dagligdagen? Så skynd dig at fortælle os, hvorfor du er den kollega, vi har ventet på.

I Siemens Healthineers søger vi en ambitiøs indkøbselev til vores Order To Cash afdeling. Som vores nye indkøbselev bliver du en del af vores faglige og dygtige team bestående af syv kollegaer, som brænder for at gøre en forskel – en passion, som du kan være med til at udleve. Du vil gennemgå en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år, hvor din base vil være i Ballerup. For at styrke dine kompetencer vil du sideløbende med din praktiske oplæring følge et obligatorisk undervisningsforløb. I takt med dine øgede kompetencer og erfaring vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder hos os.

Vores hovedfokus i teamet er at levere produkter og ydelser til de danske sygehuse og private laboratorier. Derudover servicerer vi vores interne kunder, så du vil få en kontaktflade til både kunder og medarbejdere i Siemens Healthineers, hvorfor det er vigtigt, at du sætter en ære i at yde den bedst mulige service både internt og eksternt. Som Siemens Healthineers nye indkøbselev vil du med andre ord arbejde både med indkøbs- og logistik relaterede opgaver og dermed få en travl hverdag med forskelligartede ad-hoc opgaver, der kræver disciplin, it-kompetencer, prioritering og samarbejde med kollegaer samt leverandører på tværs af landegrænser.

Udover at dine kommende kollegaer kan karakteriseres som værende kompetente, er professionalisme den røde tråd igennem deres arbejde. Samtidigt er de meget hjælpsomme, ønsker hinanden det bedste og er altid i godt humør. Generelt i Siemens Healthineers ser vi alle i øjenhøjde, hvilket også afspejler den måde vi samarbejder på. Det er værdier, som vi vægter højt og ligeledes søger i dig som vores kommende kollega. 

Hvad er dine ansvarsområder?

Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Oprettelse og håndtering af salgs- og indkøbsordrer
 • Leveringsopfølgning
 • Kontakt til leverandører og kunder
 • Booking af transport ved særligt behov
 • Behandling af retursager samt generel kundebetjening
 • Udarbejde tilbud
 • Leverandøroprettelser og vedligehold
 • Vedligeholde intern dokumentation
 • Sikre flow af informationer i relation til egen funktion og relevante interessenter
 • Vedligeholdelse af data i relevante IT-systemer  

Hvordan kvalificerer du dig til elevstillingen?

 • Du har afsluttet en HHX- eller STX-uddannelse og har bestået det obligatoriske EUS-kursus eller tilsvarende uddannelse med et godt resultat
 • Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken og har generelt en naturlig flair for IT
 • Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • Som person er du positiv, udadvendt, engageret og serviceminded
 • Du er god til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og følge dine opgaver til dørs
 • Desuden har du en struktureret tilgang til dine opgaver
 • Du kan lide at arbejde sammen med andre og trives i et dynamisk miljø
 • Har du tidligere arbejdet med indkøb, er det en fordel, men ikke et krav
Udover ovenstående kompetencer anser vi det som værende vigtigt, at du som person er moden, detaljeorienteret og samtidig god til at skabe et samlet overblik. Det vil derfor være fordelagtigt, at du har en naturlig lyst til at sætte dig grundigt ind i stoffet for at få en helhedsforståelse. Dette er en indsigt, vi ser som værdifuld og derfor værdsætter.

Vores globale team

Vores navn, Siemens Healthineers, blev valgt til ære vores folk, der dedikerer deres energi og lidenskab til Healthcare. Navnet afspejler vores banebrydende ånd kombineret med vores lange historie i den stadigt voksende sundhedsindustri.

Vi er omtrent 66.000 Healthineers, der står sammen med vores kunder overalt i verden for at støtte dem i at levere pleje af høj kvalitet til deres patienter. Det anslås, at 5 millioner patienter verden over drager fordel af vores innovative teknologier og tjenester inden for diagnostisk og terapeutisk billeddannelse, laboratoriediagnostik og molekylær medicin samt digitale sundheds- og virksomhedsservices. Det er det, der virkelig betyder noget for os.

Ansøg jobbet via ansøgningsknappen. Udfyld så vidt muligt alle områderne i ansøgningsformularen, da vi bruger dine oplysninger til at vurdere dit potentiale i forhold til stillingen. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Louise Mathilde Mortensen på mail: louise.mortensen@siemens-healthineers.com. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os en motiveret ansøgning og et CV hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

Siemens Healthcare A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Louise Mathilde Mortensen
louise.mortensen@siemens-healthineers.com
.

About Siemens Healthineers

At Siemens Healthineers, our purpose is to enable healthcare providers to increase value by empowering them on their journey towards expanding precision medicine, transforming care delivery, and improving patient experience, all enabled by digitalizing healthcare. An estimated five million patients globally everyday benefit from our innovative technologies and services in the areas of diagnostic and therapeutic imaging, laboratory diagnostics and molecular medicine, as well as digital health and enterprise services.

We are a leading medical technology company with over 170 years of experience and 18,000 patents globally. With about 50,000 dedicated colleagues in over 70 countries, we will continue to innovate and shape the future of healthcare.

Mere fra Siemens Healthineers 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere