Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

EY, København

Invitation til Young Talent 2021


Kunne du godt tænke dig at skabe en karriere, hvor dine menneskelige kompetencer og analytiske evner bliver kombineret? Så har du måske en revisor gemt i dig. 

Konkurrencen Young Talent

Revision er meget mere en tal. Det handler om mennesker. Revision er under hurtig udvikling og ved at blive en del af EY bliver du en del af fremtidens revision.

Young Talent kan blive din måde at teste dit potentiale som revisor og økonomisk rådgiverfor en dag.

Sammen med andre dygtige studerende får du mulighed for at prøve en business case, der afspejler de mange forskellige udfordringer, som nogle af Danmarks skarpeste økonomiske rådgivere møder hos kunderne.

I teams kommer du og din gruppe igennem hele processen fra første kundemøde til den afsluttende kundepræsentation. Her får du chancen for at få revisionsfaget helt ind under huden. Undervejs vil I få vejledning og sparring for dygtige revisorer.

Kundepræsentation og præmieoverrækkelse

Som en del af casen præsenteres jeres inputs og løsninger løbende overfor for både en revisionspartner og en kunde. Dette er din chance for at prøve dig selv og dine personlige kompetencer af på en sjov og lærerig måde.

Vi slutter dagen af med en uformel middag, hvor du kan skabe relationer med EY-ansatte og andre talentfulde studerende.

Vi glæder os meget til at møde dig til en sjov og anderledes eftermiddag.

Ansøgning

Send os din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen herunder, udfyld tilmeldingsblanketten og vedhæft CV og karakterblad. Bemærk at blanketten er på engelsk. Ansøgningsfristen er 17. oktober.


Sted

EY, København
Dirch Passers Allé 36 
2000 Frederiksberg

Praktisk

Tilmeldingsfrist: 17. oktober 2021
Afholdelse: 27. oktober 2020, kl. 15.30-21.00.

Vil du til tops?

Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY. Building a better working world er EY’s globale purpose og det, vi stræber efter. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Vi tror på hårdt arbejde. Vi tror på samarbejde. Fra dag 1 får du som revisortrainee muligheden for at gøre en indsats og en forskel — både for dine kunder, dig selv og dine kolleger. Derfor, uanset om du drømmer om at gøre en forskel for mindre virksomheder, eller om du ser dig selv som rådgiver og sparringspartner for de største virksomheder i ind- og udland, forventer vi, at du kan arbejde fokuseret i en dynamisk arbejdskultur og møder ind hver dag med et åbent mindset.

Mere fra EY

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at se dig!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere