Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

Voksenlærling hos Fiberline Composites A/S


Skal du være den næste voksenlærling på Fiberline? 

Globalt er vindsektoren i stor vækst, og Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet. 

Hos Fiberline kan du uddanne dig til kompositoperatør eller industrioperatør og få lov til at sætte dit præg på udviklingen og fremstillingen af kulfiber, som er fremtidens smarte materialer. 

Fiberline tilbyder 2 pladser som voksenlærlinge med start i efteråret 2021. Du har mulighed for selv at vælge, om det skal være uddannelsen som kompositoperatør eller industrioperatør 

Hvad vil det sige at være voksenlærling på Fiberline?

 • Uddannelsen som kompositoperatør varer 2 år og 6 måneder og uddannelsen som Industrioperatør varer mellem 2 år og 6 måneder til 3 år og 2 måneder. Varigheden af uddannelsen afhænger af din erhvervserfaring eller kurser.
 • Du tegner en uddannelsesaftale med virksomheden, som i din læretid erstatter den ansættelseskontrakt, du allerede har med Fiberline i dag.
 • Forløbet veksler mellem skoleophold på EUC Lillebælt (industrioperatør) eller EUC Lillebælt (kompositoperatør, grundforløb) og TECHCOLLEGE, Aalborg (kompositoperatør, hovedforløb) samt praktikophold på Fiberline.
 • På skolen får du et sammenhold med andre lærlinge, der præcis som dig selv uddanner sig til kompositoperatører eller industrioperatører. 
 • Løn i henhold til lokalaftale (Kontakt evt. TR) 

Din baggrund: 

 • Du skal være fyldt 25 år
 • Du kan søge plads som voksenlærling, hvis du er ansat på Fiberline
 • Du skal have minimum 12 måneders ansættelsesanciennitet
 • Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Du er nysgerrig på at lære mere og har en god holdånd 

Hvad indeholder uddannelsen til kompositoperatør? 

Som kompositoperatør får du kompetencer inden for fremstilling og efterbehandling af produkter i hærdeplast komposit, kvalitetsmålinger, dokumentation af relevante produktionsdata. Du lærer at støbe produkter i glas- og kulfiber. På uddannelsen lærer du at montere el-tekniske og mekaniske dele samt fremstille og reparere produkter i hærdeplast kompositter. Du får erfaring med materialer, støbeprocesser og for- og overfladebehandling, og du lærer om sikkerhed og arbejdsmiljø. 

Hvad indeholder uddannelsen som Industrioperatør? 

Som industrioperatør arbejder du med opgaver i produktionen, hvor du lærer at styre automatiske eller halvautomatiske maskiner. Du lærer at betjene produktionsudstyr og sikre effektiv produktion med en høj kvalitet. Du får erfaring med at vedligeholde maskinerne og at finde fejl og reparere dem. Du lærer også, hvordan man sikrer en effektiv produktion. Som industrioperatør bidrager du til at styre forsyningskæden i en virksomhed og til at effektivisere produktionen og udnyttelsen af anlæg og maskiner. 

I dine praktikperioder på Fiberline vil du primært være i profilproduktionen, men du får også mulighed for at komme til at arbejde på værkstedet, i råvareområdet og udviklingsafdelingen.

  Lyder det som noget for dig? 

  Så skal ansøge stillingen senest d. 19. september 2021. Vi indkalder løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Training Manager Lars Holmegaard tlf 27 90 84 69 eller Production Unit Manager Gitte Maribo tlf 5121 4627. 

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Fiberline Composites A/S
  Barmstedt Alle 5
  5500 Middelfart

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt eller senest d. 19. september 2021
  Tiltrædelse: Efterår 2021

  Kontakt

  Training Manager Lars Holmegaard
  tlf 27 90 84 69

  Production Unit Manager Gitte Maribo
  tlf 5121 4627.   .

  Om Fiberline Composites A/S

  Fiberline Composites er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, videnbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit til vindenergi. Du får omkring 340 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kollegaer og forskere i et internationalt miljø. Globalt er vindsektoren og Fiberline Composites’ teknologier i stor vækst, og vi er i gang med en kraftig global ekspansion.

  Mere fra Fiberline Composites A/S

  Kom tættere på virksomheden


  elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

    Gem til senere

  Se vores ledige stillinger...

  Indrykket: 1. september 2021
  Tiltrædelse: 1. september 2021

  INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

  Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere