Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU Miljø søger laborantpraktikant


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Miljø er et af verdens førende institutter indenfor miljøområdet. Vores forskere, studerende og teknikere beskæftiger sig med at udvikle ny viden og højteknologiske løsninger med henblik på at forebygge og løse nationale og globale miljøproblemer. Som laborantpraktikant vil du blive inddraget i den nyeste forskning indenfor miljøområdet. 

DTU Miljø i Lyngby har ca. 150 medarbejdere og heraf er der ansat 15 laboranter og teknikere i laboratoriet. Hver medarbejder i laboratoriet har deres analysespeciale indenfor blandt andet økotoksikologi, kromatografi, metalanalyse, kemisk analyser, mikrobiologi og genteknologi.

Jobbet 

Som laborantpraktikant vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige analyseteknikker og feltopgaver relateret til vores aktuelle forsknings og undervisningsopgaver. Du vil også skulle hjælpe til ved forberedelse og udførelse af eksperimentelle kurser for instituttets studerende. 

Vi er i laboratoriet organiseret i 3 søjler, der omfavner både arbejde i lab og felt. Du vil hovedsageligt være tilknyttet labteamet, med vil også få lejlighed til at komme i felten og arbejde. Vi vil forsøge at tage hensyn til dine evt. ønsker om arbejdsområder - også i forhold til det afsluttende projektarbejde. 

Til daglig vil arbejdet bestå af en kombination af metodeudvikling, metodevalidering og analyse af prøver udtaget i felten eller fra eksperimenter i laboratoriet. Opgaver vil ligge indenfor økotoksikologi, uorganisk og organisk kemi (for eksempel næringssalt analyser og analyse for flygtige organiske stoffer, metaller) og/eller mikrobiologi, afhængig af, hvor vi har aktuelle relevante opgaver. Vi tilsigter, at der vil blive arbejdet så længe med de forskellige metoder og arbejdsområder, at der bliver opnået fortrolighed og god rutine og dermed at du kan arbejde selvstændigt indenfor området. Et andet del af teknikernes arbejde er at bistå med undervisning på øvelses kurser og med individuelle studerende. Du vil derfor deltage i et par øvelseskurser og også få lejlighed til at møde vores studerende. Begge dele vil være sammen med vores erfarne teknikere. 

Der er mange forskellige nationaliteter repræsenteret på DTU Miljø: Både undervisere, forskere og studerende. En del af kommunikationen foregår derfor på engelsk

Vores forventninger til dig 

 • Du forventes at bestå eller have bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
 • Du arbejder omhyggeligt og har gode samarbejdsevner 
 • Du er udadvendt, engageret og positiv 
 • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
 • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job i et travlt og internationalt miljø. Mulighed for at komme til at arbejde med mange forskellige analyseområder. Vores kommende praktikant vil indgå som en aktiv kollega i et stort dynamisk team.

  Løn og ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

  Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

  Du er velkommen til at kontakte Marlene Mark Jensen på telefon 45 25 15 51. 

  Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 30. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Marlene Mark Jensen
  tlf: 45 25 15 51  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv en del af Det Blå Danmark

  Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere