Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Økonomielev hos NERO GROUP


”Dette er en helt unik mulighed for at fordybe dig i dit fag og få ansvaret for en række af vores kunder” fortæller din kommende kollega, Anders Axeltoft. 

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder? Og kunne du samtidig tænke dig at udvikle dig fagligt og personligt? 

Din nye arbejdsplads 

NERO GROUP er en ung og dynamisk virksomhed, som varetager økonomifunktionen for mange små og mellemstore virksomheder indenfor brancher som PR, tekstil, møbler, design, reklame, IT/Tech, TV -og musikbranchen. Opgaverne består i bogføring, lønadministration, budgettering, økonomistyring, regnskabsanalyse, indberetning af moms, årsregnskab samt selvangivelse til de offentlige myndigheder. 

Missionen er at skabe størst mulig værdi for kunderne ved at være en proaktiv og professionel samarbejdspartner. 

Vi er beliggende i et større kontorfællesskab på 1600 kvm på Artillerivej 86, 4. sal (5 mins gå gang fra Islands Brygge Metrostation) hos én af vor større kunder TV-produktionsselskabet Drive Studios. Vi sidder derfor samlet omkring 70-80 unge, udadvendte og dynamiske personer på kontoret til daglig, så der er mange sociale arrangementer sammen. Det er superfede og moderne lokaler med egen kaffebar/lounge og meget god og ny kantineordning

Tag ansvar for en lang række arbejdsopgaver

Som vores økonomielev kan du se frem til en alsidig og udfordrende stilling, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med:

  • Bogføring af daglige bilag, herunder banktransaktioner - vi bruger primært e-conomic på alle vores kunder.
  • Debitor- og kreditor, og lagerstyring
  • Opgørelse og indberetning af moms
  • Lønadministration – Danløn
  • Udarbejdelse af materiale til revision
  • Diverse afstemninger af regnskabsposter og balancekonti
  • Løbende kundekontakt og opbygning af egen portefølje 

Du kan desuden se frem til en række ad hoc-opgaver som fx udarbejdelse af budgetter og afstemninger i forbindelse med måneds- eller årsafslutning. Derudover kommer du på sigt også til at fungere som rådgiver og kontaktperson for en række af vores kunder. 

Uddannelsesforløbet 

Uddannelsen som økonomielev varer 2 år og skifter mellem ophold på skole og i vores virksomhed. Du bliver tilknyttet en elevvejleder, som udarbejder en uddannelsesplan og sørger for at følge op på den. Undervejs får du selv indflydelse på din uddannelse og din hverdag. 

Solid oplæring sikrer din fremtid og succes 

Vi forventer ikke, at du kan så meget fra starten af, hvorfor du selvfølgelige vil blive taget i hånden af os alle, herunder virksomhedens direktør Anders Axeltoft samt de ledende regnskabsmedarbejdere og vores nuværende regnskabselever, som alle er klar til at hjælpe med at oplære dig og udvikle dine evner. Afhængig af dit talent og dine ambitioner er der også rig mulighed for at præge indholdet af dine arbejdsopgaver. 

Er du den, vi leder efter? 

Du har afsluttet uddannelsesforløb STX, HTX, HF (alle kombineret med HGS), HHX + 5 ugers HGS for HHX, EUX eller EUS. Du er åben som person og har lyst til at udvikle dig fagligt samt trives i et dynamisk miljø. Kendskab til Excel og e-conomic er en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du har lyst til at lære. 

Er du interesseret? 

Hvis du har lyst til at arbejde i en virksomhed med en uformel tone, højt til loftet og hvor der er plads til at stille spørgsmål og have fokus på din udvikling, så send os din ansøgning og dit CV til aax@nerogroup.dk hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe og høre mere om stillingen hos Anders Axeltoft telefon 23 95 95 35 eller på ovenstående mail. 

Du kan læse mere om NERO GROUP samt få indblik i vores kunder på vores hjemmeside: http://nerogroup.dk/ Ansættelsen er planlagt til 1. oktober 2021 eller før hvis vi finder den rigtige kandidat. 

Vi ser frem til at høre fra dig ??

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NERO GROUP A/S
Artillerivej 86, 4. sal 
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2021

Kontakt

Anders Axeltoft
tlf.: 23 95 95 35
aax@nerogroup.dk.

Om os

NERO GROUP blev stiftet tilbage i 2011 af grundlægger og stifter Anders Axeltoft efter en del års erfaring som ledende revisor hos henholdsvis Beierholm og Deloitte. Formålet for NERO GROUP er at udbyde gennemsigtige og rentable løsninger for små og mellemstore virksomheders behov inden for regnskabsassistance. Vi er en ideel samarbejdspartner til alle mindre og mellemstore virksomheder, der enten ønsker total løsninger eller delvis assistance til alle udfordringer og opgaver inden for regnskab, bogholderi, lønadministration, moms, skat, økonomistyring, budgettering og rådgivning. 

Hos NERO GROUP har vi igennem mange år hjulpet mindre og mellemstore virksomheder gennem opstart, udvikling og vækst. Vi har hertil lært, at indlevelse og dyb indsigt i de enkelte virksomheders udfordringer og muligheder skaber grundlag for det bedste fremadrettede og langsigtede samarbejde.

Mere fra NERO GROUP

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kopier e-mail adressen
Ansøg nu
  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere