Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU Aqua søger laborantpraktikant til enhed for fiske-og skaldyrssygdomme


Er du vores nye laborantpraktikant? 

Vi søger 1 laborantpraktikant til Enheden for Fiske- og skaldyrssygdomme på DTU Aqua. 

DTU Aqua forsker, rådgiver, uddanner og bidrager til innovation inden for bæredygtig udnyttelse og forvaltning af akvatiske ressourcer. Vi undersøger akvatiske organismers biologi og populationsøkologi, fysiske og kemiske processer i vandmiljøet, økosystemers struktur og dynamik og naturlige og menneskeskabte påvirkninger af akvatiske miljøer. 

Enheden for Fiske-og Skaldyrssygdomme udfører diagnostik, rådgivning og forskning vedrørende forebyggelse og bekæmpelse af sygdomme hos fisk og skaldyr. Enheden er europæisk referencelaboratorium for hhv. fiskesygdomme og krebsdyrssygdomme samt OIE reference laboratorium for sygdommen VHS. I relation til disse funktioner gennemføres der regelmæssigt ringtests, kurser og workshops, og der er rådgivningsmæssige opgaver for EU Kommissionen og medlemslandenes nationale reference laboratorier. 

Vi har som Nationalt referencelaboratorium for fisk- og skaldyrssygdomme ansvar for den laboratoriemæssige overvågning af lovomhandlede sygdomme i Danmark og når der er mistanke om udbrud af sygdomme i dansk akvakultur, har vi ansvaret for at udføre hurtig og sikker diagnostik, så bekæmpelsen kan komme bedst muligt i gang. Herudover udfører vi blandt andet kommerciel diagnostik, udvikler vacciner, forsker i sygdomsmekanismer og uddanner universitetsstuderende. Vi er akkrediterede i henhold til ISO 17025 og 17043.

Jobbet 

Laborantpraktikanten vil i løbet af praktik perioden rotere mellem vores arbejdsområder i enheden og aktivt indgå i både den daglige diagnostik og i den eksperimentelle forskning. Eleven vil derfor blive oplært i håndtering af fiskecellekulturer, virologisk og bakteriologisk diagnostik på basis af cellekulturer og medier, immunokemiske metoder som ELISA og IFAT samt molekylærbiologiske metoder som f.eks. konventionel PCR, qPCR og sekvensering.

Vores forventninger til dig 

 • Du forventer at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen.
 • Du er omhyggelig, engageret og har et godt humør.
 • Du er omstillingsparat, udadvendt og imødekommende. 
 • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
 • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af et spændende og udfordrende universitetsmiljø med gode og engagerede kollegaer. I øjeblikket er vi ca. 15 akademiker og 7 laboranter. Du vil opleve en stor variation i arbejdsopgaverne. Du vil få frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Du vil få en god, solid og bred teknisk uddannelse som laborant, hvor arbejde under akkrediterede forhold er en del af dagligdagen. Læs mere om instituttet på hjemmesiden https://www.aqua.dtu.dk/

  Løn- og ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

  Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022. Arbejdsstedet er DTU Aqua, Enhed for fiske- og skaldyrssygdomme, Kemitorvet, byg 202, 2800 Kgs. Lyngby.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

  Har du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Tine Moesgaard Iburg på 93511461 

  Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen

  DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 330 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 30. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Tine Moesgaard Iburg
  tlf: 93 51 14 61  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv en del af Det Blå Danmark

  Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere