Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskning i immunforsvaret og livsstilssygdomme


DTU Bioengineering forsker i celle- og bakteriesystemer, proteiner og i faktorer der spiller en rolle for livsstilssygdomme såsom allergier, astma og fedme. Arbejdet som laborantpraktikant vil foregå i forskningsgruppen Disease Systems Immunology, der forsker i at forstå sammenspillet mellem immunforsvaret, kosten og tarmens mikroorganismer i forhold til udvikling af livsstilssygdomme. Vi har desuden fokus på at undersøge hvilke miljøfaktorer, der er involveret i at programmere immunsystemet i nyfødte mod sygdomme senere i livet. Yderligere information om gruppens arbejde kan fås via dette link her.

Arbejdsområderne vil indbefatte isolering af immunceller fra væv og blod og kultivering af disse, samt håndtering og analyser af prøver fra mennesker, der tager del i større kohortestudier. Gruppen anvender immunologiske og cellulære teknikker der primært er baseret på flowcytometri, forskellige celleassays, ELISA, bakteriedyrkning, isolering af RNA og DNA, genekspression og proteomics. Desuden benytter vi generelle immun- og proteinkemiske metoder, og laver co-kultur mellem bakterier og primære immun- og epithelceller. 

Jobbet 

Stillingen ønskes besat med en laborantpraktikant med interesse i celledyrkning og immunkemiske analysemetoder. Du vil blive oplært i diverse cellulære teknikker herunder flowcytometri og celledyrkning af primære celler isoleret fra blod og væv. Arbejdet involverer også diverse co-kulturmodeller mellem flere forskellige celletyper og/eller mellem primære celler og mikroorganismer. Arbejdet kan desuden inkludere ELISA på en høj-sensitiv platform, oprensning af Protein, DNA og RNA samt genekspressionsanalyser vha. qRT-PCR og/eller massespektrometri. 

Som laborantpraktikant indgår du i et laborant team bestående af 8 laboranter og elever. Teamet varetager basal laboratorie infrastruktur som autoklavering, sikkerhed og indkøb på tværs af forskningsgrupperne. 

Vores forventninger til dig 

  • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt. 
  • Du er udadvendt, engageret og positiv. 
  • Du kan lide udfordringer. 
  • Du skal kunne tale og skrive på engelsk. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for celledyrkning, bioassays og immunologiske analyseteknikker. Forskningsgruppen Disease Systems Immunology er en del af DTU Bioengineering. Instituttet består af ca. 250 ansatte, der alle bidrager til et højt fagligt niveau og en spændende arbejdsplads med stor interaktionsflade. Forskningsgruppen består af ca. 12 personer fordelt på professor, postdocs, ph.d.-studerende og teknisk personale. Endvidere har vi 5-10 studerende tilknyttet gruppen. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022. Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Du er velkommen til at kontakte laborant koordinator Lene Holberg Blicher på Lench@dtu.dk eller tlf. 4525 8610 eller professor Susanne Brix Pedersen på sbp@bio.dtu.dk (45252784), hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2021
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Lene Holberg Blicher
tlf. 4525 8610 
Lench@dtu.dk 

Susanne Brix Pedersen på
Tlf.: 45 25 27 84
sbp@bio.dtu.dk .

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere