Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskning i cellebiologi, betændelse og sårheling


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Bioengineering forsker i proteiner, proteinmodifikationer og andre faktorer, der spiller en rolle i betændelsestilstande og sårhelingsprocesser og deres betydning for sundhed og udvikling af sygdomme, herunder kræft og kroniske immunsygdomme. Arbejdet som laborantpraktikant vil foregå i forskningsgrupperne Protease Network Degradomics og Ubiquitin Signalling and Inflammation, der forsker i at forstå de proteiner, protein-modifikationer og signal-kaskader, som styrer cellers reaktioner under betændelsestilstande og sårheling. 

Det overordnede mål med forskningen Protease Network Degradomics og Ubiquitin Signalling and Inflammation er forstå grundlæggende cellebiologiske processer i betændelse og sårheling, der medvirker til udvikling af kroniske sygdomme som fx kræft. Vi er især interesserede i at forstå, hvordan forskellige kemiske modifikationer af cellers signalerings-proteiner styrer disse processer, og hvordan disse modifikationer ændrer sig under sygdomsudvikling. Forskningsgrupperne er tværdisciplinære og internationale, og du vil i vores teams befinde dig sammen med både unge og erfarne forskere og laboranter, der vægter godt samarbejde og faglig stolthed højt. 

Arbejdsområderne vil indbefatte dyrkning af humane celler og bakterier, oprensning af proteiner, samt håndtering og analyse af prøver fra kultiverede celler, mennesker og dyr. Vi anvender blandt andet biokemiske og cellulære metoder og teknikker, der primært er baseret på funktionelle celleassays og dyrkede cellemodeller, elektroforese, molekylær kloning, proteinekspression og -oprensning, samt massespektrometri og proteomics. 

Som laborantpraktikant indgår du i et laborant-team bestående af 8 laboranter og elever. Teamet varetager basale funktioner indenfor laboratoriernes infrastruktur såsom autoklavering, sikkerhed og indkøb på tværs af forskningsgrupperne. 

Du kan finde yderligere information om forskningsgrupperne ved at følger links nedenfor. 

Protease Network Degradomics: https://www.bioengineering.dtu.dk/english/ResearchNy/Research-Sections/Section-for-Protein-Science-and-Biotherapeutics/Protease-Network-Degradomics 

 Ubiquitin Signalling and Inflammation: https://www.bioengineering.dtu.dk/english/ResearchNy/Research-Sections/Section-for-Protein-Science-and-Biotherapeutics/Ubiquitin-Signalling-and-Inflammation

Jobbet 

Stillingen ønskes besat med en laborantpraktikant med interesse i cellebiologi og -dyrking, molekylærbiologi, og massespektrometri/proteomics. Du vil blive oplært i diverse celle- og molekylærbiologiske metoder, der blandt andet inkluderer forskellige dyrknignsmetoder for humane celler, oprensning af DNA og proteiner, kloning, agarose og akrylamid-elektroforese, forskellige celleassays og cellestimuleringer, samt håndtering og forberedelse af prøver til massespektrometiske / proteomics analyser. Arbejdet involverer også diverse proteinekspressionsmetoder samt kloning og dyrkning af bakterier.

Vores forventninger til dig 

 • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
 • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt. 
 • Du er udadvendt, engageret og positiv. 
 • Du kan lide udfordringer. 
 • Du skal kunne tale og skrive på engelsk.

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne, frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale), m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for celledyrkning, molekylær- og cellebiologiske metoder, samt håndtering af prøver til massespektrometrisk analyse. Forskningsgruppene Protease Network Degradomics og Ubiquitin Signalling and Inflammation er en del af DTU Bioengineering. Instituttet består af ca. 250 ansatte, der alle bidrager til et højt fagligt niveau og en spændende arbejdsplads med stor interaktionsflade. Forskningsgrupperne består af ca. 15 personer fordelt på professor, lektor, postdocs, ph.d.-studerende, og teknisk personale. Endvidere har vi typisk 5-10 projektstuderende tilknyttet gruppen per år.

  Løn og ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

  Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

  Du er velkommen til at kontakte laborantkoordinator Lene Holberg Blicher på Lench@dtu.dk eller tlf. 4525 8610, lektor Rune Busk Damgaard på ahola@bio.dtu.dk eller professor Ulrich auf dem Keller uadk@dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

  Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 30. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Lene Holberg Blicher
  Lench@dtu.dk
  tlf. 4525 8610

  Rune Busk Damgaard
  ahola@bio.dtu.dk

  Ulrich auf dem Keller 
  uadk@dtu.dk  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv en del af Det Blå Danmark

  Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere