Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskning i immunforsvaret, virus infektioner og terapeutiske antistoffer


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Bioengineering forsker i at forstå molekylære mekanismer der finder sted under infektion og sygdom og i udviklingen af avancerede nye lægemidler og diagnostik til gavn for menneskers sundhed og trivsel. Arbejdet som laborantpraktikant vil foregå i forskningsgruppen Bioterapeutisk Glycoteknik og Immunologi, der forsker bredt inden for immunforsvarets antistoffer, herunder udvikling og produktion af antistofbaserede lægemidler og diagnostik. Vi arbejder også med sukkermolekylers (protein-glykosylering) indflydelse på immunologiske funktioner i celler og kroppen. Vi har desuden fokus på at undersøge hvilke faktorer der er livsvigtige under infektion med RNA virus og relevante i forhold til smitterisikoen mellem dyr og mennesker. 

Yderligere information om gruppens arbejde kan fås via dette link:

 https://www.bioengineering.dtu.dk/english/researchny/research-sections/section-for-protein-science-and-biotherapeutics/biotherapeutic-glycoengineering-and-immunology 

og 

https://www.bioengineering.dtu.dk/english/ResearchNy/Research-Sections/Section-for-Protein-Science-and-Biotherapeutics/Biotherapeutic-Glycoengineering-and-Immunology/Kerstin-Skovgaard 

Gruppen anvender en lang række teknikker herunder dyrkning af celler, flowcytometri, ELISA, bakteriedyrkning, cloning, proteinekspression og -oprensning samt isolering af RNA og DNA og stor skala analyser af gener og proteiner. 

Som laborantpraktikant indgår du i et laborant team bestående af 8 laboranter og elever. Teamet varetager basal laboratorie infrastruktur som autoklavering, sikkerhed og indkøb på tværs af forskningsgrupperne.

Jobbet 

Stillingen ønskes besat med en laborantpraktikant med interesse i immunkemiske analysemetoder og celle arbejde. 

Arbejdsområderne vil indbefatte isolering af immunceller fra væv og blod samt kultivering of karakterisering af disse, karakterisering af antistoffer, oprensning og kvalitetskontrol af RNA/DNA, proteinekspression og –oprensning samt lab-on-a-chip qPCR. 

Du vil i første omgang blive oplært i oprensning og kvalitets kontrol af RNA samt efterfølgende lab-on-a-chip qPCR og i antistof-relaterede teknikker, ELISA samt kloning, proteinekspression og –oprensning. Du vil også arbejde mere immunologisk med dyrkning af celler og flowcytometri. 

Stillingen ønskes besat med en laborantpraktikant med interesse i molekylærbiologi, immunologi, antistofforskning og analysemetoder.

Vores forventninger til dig 

 • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
 • Du arbejder omhyggeligt og struktureret. 
 • Du er udadvendt og har lyst til at arbejde sammen med forskellige kollegaer 
 • Du er interesseret og engageret i at lære nye teknikker og metoder 
 • Du kan lide udfordringer. 
 • Du skal kunne tale og skrive på engelsk.

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for celledyrkning, bioassays og immunologiske analyseteknikker. DTU Bioengineering består af ca. 250 ansatte, der alle bidrager til et højt fagligt niveau og en spændende arbejdsplads med stor interaktionsflade. Vores forskningsgruppen består af ca. 25 personer fordelt på professor, senior forskere, ph.d.-studerende og teknisk personale. Endvidere har vi 5-10 studerende tilknyttet gruppen.

  Løn og ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

  Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

  Du er velkommen til at kontakte laborant koordinator Lene Holberg Blicher på Lench@dtu.dk eller tlf. 4525 8610, senior forsker Kerstin Skovgaard kesk@dtu.dk (4115 6630) eller Elina Intzilaki smein@dtu.dk (26843920) hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

  Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 30. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Lene Holberg Blicher
  Lench@dtu.dk
  tlf. 4525 8610

  Kerstin Skovgaard 
  kesk@dtu.dk 
  tlf.: 41 15 66 30)

  Elina Intzilaki 
  smein@dtu.dk
  tlf: 26 84 39 20  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv en del af Det Blå Danmark

  Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere