Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskning i terapeutiske antistoffer og toksinologi


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Bioengineering forsker i toksiske proteiner og antistoffer, som har betydning for sundhed og sygdom, samt andre bioteknologiske forskningsområder. Arbejdet som laborantpraktikant vil foregå i forskningsgruppen Tropical Pharmacology & Biotherapeutics, der forsker i at udvikle terapeutiske og diagnostiske antistoffer mod slangebid, forgiftninger fra andre dyr samt infektionssygdomme. Vi har desuden fokus på, at vores forskning bliver bragt ud i den rigtige verden, bl.a. via opstart af biotekvirksomheder.

Filosofien i forskningsgruppen Tropical Pharmacology & Biotherapeutics er at benytte state-of-the-art bioteknologiske værktøjer til at udvikle bedre behandlinger og diagnostik mod negligerende tropesygdomme og infektionssygdomme, som særligt påvirker de fattigste mennesker i udviklingslandene. Vi tror på tværdisciplinært samarbejde og har en stor kontaktflade med udenlandske samarbejdspartnere, og du vil som laborantpraktikant i vores gruppe befinde dig sammen med unge forskere med et meget filantropisk og internationalt udsyn. Yderligere information om gruppens arbejde kan fås via dette link: http://tropicalpharmacology.com 

Arbejdsområderne vedrører opdagelse of karakterisering af antistoffer samt studier af toksiner. Gruppen anvender immunologiske og cellulære teknikker, der primært er baseret på den Nobelprisvindende teknik phage display, ELISA, syntetisk biologi, bakteriedyrkning, kloning, proteinekspression og -oprensning og assay teknologi. Desuden benytter vi en del forskellige metoder inden for celledyrkning og biofysiske analyser. 

Som laborantpraktikant indgår du i et laborant team bestående af 8 laboranter og elever. Teamet varetager basal laboratorie infrastruktur som autoklavering, sikkerhed og indkøb på tværs af forskningsgrupperne.

Jobbet 

Stillingen ønskes besat med en laborantpraktikant med interesse i molekylærbiologi, immunologi, antistofforskning og analysemetoder. Du vil blive oplært i diverse antistof-relaterede teknikker, herunder phage display, ELISA og high-throughput screening. Arbejdet involverer også diverse proteinekspressionsmetoder samt kloning og dyrkning af bakterier. Arbejdet kan desuden inkludere proteinanalyser, såsom SDS-PAGE, massespektrometri og proteomics. 

Som laborantpraktikant indgår du i et laborant team bestående af 6 laboranter. Teamet varetager basal laboratorie infrastruktur som sikkerhed og indkøb på tværs af forskningsgrupperne.

Vores forventninger til dig 

 • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
 • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt. 
 • Du er udadvendt, engageret og positiv. 
 • Du kan lide udfordringer. 
 • Du skal kunne tale og skrive på engelsk.

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer (http://tropicalpharmacology.com/team/) og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for antistofforskning, syntetisk biologi og immunologiske analyseteknikker. Forskningsgruppen Tropical Pharmacology & Biotherapeutics er en del af DTU Bioengineering. Instituttet består af ca. 250 ansatte, der alle bidrager til et højt fagligt niveau og en spændende arbejdsplads med stor interaktionsflade. Forskningsgruppen består af ca. 30 personer fordelt på lektor, postdocs, ph.d.-studerende og teknisk personale. Endvidere har vi typisk 5-10 studerende i gruppen per år.

  Løn og ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

  Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

  Du er velkommen til at kontakte laborant koordinator Lene Holberg Blicher på Lench@dtu.dk eller tlf. 4525 8610 eller lektor Andreas Hougaard Laustsen på ahola@bio.dtu.dk eller tlf. 4525 2784, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

  Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 30. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Lene Holberg Blicher
  Lench@dtu.dk
  tlf. 4525 8610 eller 

  Andreas Hougaard Laustsen
  ahola@bio.dtu.dk
  tlf. 4525 2784  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv en del af Det Blå Danmark

  Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere