Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til sektion for Syntetisk Biologi


Skal du i praktik som laborantstuderende?

Institut for Bioteknologi og Biomedicins (DTU Bioengineering) aktiviteter dækker undervisning og forskning i fundamentale biologiske problemstillinger. 

Vores styrke er, at undervisningen og forskningen udspringer af integreret brug af ekspertise i discipliner som molekylærbiologi, genetik, biokemi, mikrobiologi, kemi, fysik, matematik, bio-informatik og kemisk biologi. 

Ved Sektion for Syntetisk Biologi under DTU Bioengineering, forskes der i filamentøse svampe og gær med henblik på at bruge dem som cellefabrikker til fx bioethanol, antibiotika eller enzym produktion. Arbejdet vil forgå i en gruppe som arbejder på at forstå komplekse aspekter af filamentøse svampe fysiologi, så som DNA metabolisme, promoter kontrol, glukose repression og metabolit produktion på molekylært niveau. Der bliver brugt teknologier som spænder fra den klassiske molekylærbiologi og genetik til transskriptions analyser, sekventering af DNA samt metabolom og proteom analyse.

Jobbet 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant inden for molekylærbiologi ved Sektion for Syntetisk Biologi. Du vil primært blive tilknyttet en forskningsgruppe Eukaryotisk Molekylær Cellebiologi. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte fremstilling af medier, substrater og forskellige kemiske opløsninger til molekylærbiologi, og får ansvar for autoklavering. Du kommer for eksempel til at arbejde med opformering af mikrobielle kulturer, kloning og oprensning af plasmider, og du vil indgå i forskningsaktiviteter der involverer gær, skimmelsvampe og E. coli. 

Bemærk at aktiviteterne beskrevet her i opslaget favner bredt, og vil igen i 2022 omfatte to laborantpraktikantstillinger. 

Vores forventninger til dig 

  • Du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen 
  • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt 
  • Du er udadvendt, engageret og positiv 
  • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
  • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Vi tilbyder en solid og alsidig uddannelse som laborant indenfor det molekylærbiologiske område. Vi er et veludstyret laboratorium, der arbejder med gelelektroforeseudstyr til DNA, proteiner og PCR analyser, så du vil få rige muligheder for at opnå et bredt kendskab til de molekylærbiologiske analyser.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022. Arbejdsstedet er Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2021. Åbn linket ”søg stillingen online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Du er velkommen til at kontakte Jakob Blæsbjerg Hoof på 45 25 26 76, e-mail: jblni@dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2021
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Jakob Blæsbjerg Hoof
tlf: 45 25 26 76

jblni@dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere