Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Scania søger reservedelselev i Aarhus

Bliv reservedelselev hos SCANIA i Aarhus


SPÆNDENDE ELEVUDDANNELSE I LASTBILBRANCHEN INDEN FOR LAGERSTYRING OG SALG AF RESERVEDELE

Til vores afdeling i Aarhus søger Scania en elev til reservedelslageret med tiltrædelse hurtigst muligt. Kunne du tænke dig en uddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, hvor du lærer om lagerstyring, salg af reservedele og tilbehør til servicemarkedet inden for tunge køretøjer, så er du måske vores nye elev.
Et af Scanias fokusområder er at bidrage til en bæredygtig fremtid, med en mobilitet der er bedre for både erhvervsliv, samfund og miljø, og du kan komme med på rejsen sammen med os. Med vores 16 værksteder og mere end 600 ansatte i Danmark, har Scania igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi som virksomhed kan halvere vores CO2-aftryk allerede i 2025. Vores fokus er blandt andet rettet mod fossilfri el, LED-belysning og CO2-neutral opvarmning.

Om dig

Du har måske bestået HG 2 eller HHX og har lyst til at fortsætte dit uddannelsesforløb med en reservedelsrådgiver uddannelse hos Scania. Det kan også være, at du bare har en særlig interesse for engros handel og lastbiler og ser muligheden for en spændende uddannelse i form af en ny mesterlære hos os. Vi er åbne for at kunne tilbyde flere indgangsvinkler, alt efter hvilken baggrund du kommer med, og hvilken mulighed du ser for dig. Du behøver ikke have kendskab til lastbiler i forvejen, men du er ansvarsbevidst, selvstændig og har et godt humør. Du kan lide udfordringer og engagerer dig i de opgaver du får.

Vi tilbyder

Hvis du allerede har et grundforløb bag dig, der svarer til uddannelsesretningen, så vil uddannelsen som udgangspunkt tage 2 år inkl. flere skoleophold af 14 dages varighed på Business College Syd. Hvis du ser en ny mesterlære som din mulighed, så vil du kunne forvente en uddannelsesperiode på 3 år, hvor det første år vil være en kombination af praktik og skole, typisk med 2-3 skoledage i løbet af ugen på en lokal handelsskole. I de 2 sidste år bliver skoleopholdene længere og med flere måneders mellemrum og vil foregå på Business College Syd.

I dit daglige arbejde i afdelingen kommer du bl.a.til at lære at håndtere opgaver indenfor B2B salg, samarbejde med - og vedligehold af vores levarandører. Du vil komme til at arbejde med lagerstyring på et moderne autolager ved brug af den nyeste IT. Du lærer om intern logistik, ordrebehandling samt indkøb og du kommer til at arbejde med at analysere de nøgletal, som knytter sig til servicemarkedet.

I hele Scania organisationen arbejder vi altid med løbende forbedringer, og derfor lærer du også at arbejde med flows og processer.

Du får en bred kontaktflade med interne og eksterne kunder og får masser af gode kolleger. Du vil i kortere perioder få mulighed for også at komme på besøg i andre af vore Scania afdelinger for at opnå en bredere viden om Scanias servicemarked. Du vil blive udfordret både fagligt og personligt i en travl dagligdag.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Lagerchef Arben Sulejmani på T: 91 34 42 38.

Du kan søge stillingen frem til den 15. oktober 2021, men vi gør opmærksom på at vi behandler alle ansøgninger løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Bredskiftevej 30
8210, Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. oktober 2021
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Lagerchef, Arben Sulejmani
tlf.: 91 34 42 38.

Vores kerneværdier

Vores succes bygger på vores kerneværdier - kunden i centrum, respekt for den enkelte, eliminering af spild, dedikerede medarbejdere, team spirit og integritet. Kerneværdierne indgår i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid samt cementerer vores position i Traton Group. Disse værdier vil fortsat indgå i den måde, vi driver vores forretning baseret på en global førerposition inden for bæredygtig transport.

Mere fra Scania Danmark A/S 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning

  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere