Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-supporterelev hos Plandent?


Er du klar til at sætte tænderne i en IT-karriere? 

Ønsker du som elev at udvikle dine kundeservice- og IT-kompetencer, samtidig med at du får en bred IT-uddannelse med speciale i dentalbranchen? Så er det lige dig, vi har brug for! 

Som elev i Plandent vil du udvikle dine kundeservice- og IT-kompetencer, samtidig med at du får en bred IT-uddannelse med speciale i dentalbranchen. 

Som elev vil du blandt andet blive oplært i at yde teknisk support på følgende områder:

  • Windows 10 & Windows Server 2012/16/19
  • Netværk inkl. firewall
  • Printere & scannere
  • Backup
  • Betalingsterminaler 

Dertil kommer oplæring i en række branchespecifikke løsninger som røntgen, CAD/CAM og selvfølgelig vores eget DentalSuite-patientjournaliseringssystem, som vi selv har udviklet. 

DentalSuite er Danmarks bedste journaliseringssystem. Udover journaliseringsdelen indeholder DentalSuite også klinikunderstøttende tillægssystemer som bogførings, betalings, onlinebooking og andre moduler. 

Din profil 

Det er vigtigt, at du motiveres af at opsøge og dele viden, og at du kan lide at få ansvar og samarbejde med dine kollegaer og kunder med højt humør! 

Er du den, dine venner spørger til råds om telefon og pc, fordi du har interessen? Og kan du løse problemerne på en god og imødekommende måde, fordi du brænder for at hjælpe? Så er du lige den elev, vi har brug for! 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et højt fagligt niveau med oplæring under trygge rammer med højt kundefokus. 

Om os 

Plandent er Danmarks største totalleverandør til tandklinikker. Vi leverer alt; fra klinikkens instrumentarium til fyldningsmaterialer og højt avanceret tandlægeudstyr såsom 3D-røntgen og -print og selvfølgelig klinikkens IT-udstyr samt DentalSuite-journaliseringssystem. Vi opererer internationalt og agilt med nyeste teknologier inden for sundhedsdata. 

Har du fået blod på tanden, så send os din ansøgning med det samme til kate.baerendtsen@plandent.dk via "Ansøg nu" knappen. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Plandent
Jydekrogen 16
2625 Vallensbæk

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Kate Bærendtsen
kate.baerendtsen@plandent.dk.

Om os

Vi er leverandør til tandlægeklinikker af forbrugsvarer, udstyr, service, IT og uddannelse. Vi er mere end 140 medarbejdere i en landsdækkende virksomhed med koncentreret fokus på den enkelte kunde, og vi sætter en ære i at have en glad og uhøjtidelig omgangstone, der gør os til en behagelig samarbejdspartner. Vi vil gerne gøre en forskel! Tandlægeklinikkerne skal opleve, at vi ved, hvad vi taler om, sætter os ind i nye produkter og bruger vores viden til at hjælpe dem mest muligt. Det er vores mål at være klinikkernes foretrukne leverandør. Det opnår vi ved at sikre klinikkerne konkurrencedygtige priser, leveringssikkerhed og den bedste rådgivning fra kompetente medarbejdere. Vi har fokus på at være innovative og effektive i den konstante udvikling af vores serviceløsninger omkring forbrugsvarer, udstyr, IT og uddannelse. 

Mere fra Plandent A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere