Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger eventkoordinatorelev


Er du DTU Skylabs nye eventkoordinatorelev?

Elsker du eventplanlægning og storytelling? Brænder du for at koordinere, organisere og være den, der har det kølige overblik? Synes du det er sjovt at netværke og møde eventafholder i et åbent ”SPACE”, hvor I sammen afdækker behovet for at få det praktiske til at lykkes? Så er det måske dig, vi søger som eventkoordinatorelev i DTU Skylab.

Om DTU Skylab

DTU Skylab er universitetets pulserende hub for innovation & entreprenørskab med aktiviteter så som startup support, innovationskurser, virksomhedssamarbejde – og masser af events! Vores levende innovationsmiljø med bl.a. værksteder, laboratorier, kontorfaciliteter og eventlokaler fungerer således som synergiskabende koblingspunkt mellem studerende, forskere, startups og erhvervsliv.

Dine opgaver

Du vil i din elevtid komme til at arbejde med alle aspekter af events, både de mere kreative opgaver, og de mere rutineprægede, hands-on opgaver. Det omfatter: 

 • Planlægning og udvikling af events
 • Assistance i forbindelse med markedsføring af events
 • Gennemførelse af events
 • Deltagelse i udviklingen af vores eventstrategi
 • Ad-hoc opgaver

Du skal være forberedt på vekslende arbejdstider, herunder aften og weekend, i forbindelse med afholdelse af events ca. 10 gange om året.

Om dig 

 • Du er selvstændig, struktureret, initiativrig og kreativ
 • Du er udadvendt, lyttende og social
 • Du er glad for at arbejde i team og for at samarbejde
 • Du er spørgende og nysgerrig
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Kvalifikationer

 • Et grundforløb (HG2, EUDG eller EUX) fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i administration, eller
 • En gymnasial baggrund (STX, HF, HTX eller HHX), som skal suppleres med et EUS-forløb. HHX skal gennemføre et fem ugers grundforløb. STX, HTX og HF et ti ugers grundforløb
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV). 

Startdato og løn

Stillingen er med forventet tiltrædelse pr. 1. december 2021 eller hurtigst muligt derefter. Elevlønnen er ifølge OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR elevkoordinator på dtuelev@dtu.dk eller administrationschef Peter Munkebo Hussmann på pmhu@dtu.dk eller 40710060.

Ansøgning og samtale

Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 24. oktober 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 og 44. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTU Skylab
Danmarks Tekniske Universitet
Centrifugevej 374
2800 Kongens Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021
Tiltrædelse: 1. december 2021 - eller hurtigst muligt derefter

Kontakt

HR elevkoordinator
dtuelev@dtu.dk 

Administrationschef, Peter Munkebo Hussmann tlf.: 40710060 / pmhu@dtu.dk.

Om DTU

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere