Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøg nu

Indkøbselev hos Mountain Top i Frederikssund


Engageret indkøbselev til vores Global Procurement Team 

Mountain Top (Denmark) søger en dygtig og engageret elev til vores indkøbsafdeling. Da vi er en central del af værdikæden, har vi altid travlt, men vi har det som team sjovt imens. Vi har en høj grad af faglighed i hele afdelingen, og vi arbejder løsningsorienteret og proaktivt. Vi er gode til at arbejde på tværs og hjælpe hinanden, så du bliver en del af en afdeling, hvor din læringskurve bliver stejl, men altid med god sparring og hjælp fra dine kollegaer. Derfor er et nøgleord for din position også, at du skal være en teamplayer og villig til at lære nyt. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver: 

En elevplads hos Mountain Top giver mulighed for at få indblik i alle indkøbsmæssige processer. Samtidig ser vi det som en naturlig del af Procurement at have forståelse for hele forretningen – så forretningsforståelse er også en del af læringen i din elevtid hos os. 

Du bliver en integreret del af vores Procurement-funktion, som vil udfordre dig og udvikle dine kompetencer inden for en lang række spændende opgaver. Du kommer til at: 

 • Foretage daglige indkøb i henhold til MRP-forslag 
 • Håndtere og følge op på leverancer, herunder kontakt med leverandører 
 • Vedligeholde stamdata i vores ERP-system C5 
 • Overvåge lageraftaler 
 • Afsende forecast til leverandører 
 • Behandle data og lave analyser til projekter samt planlægge og lave optimeringstiltag 
 • Opdatere Procurements intranetside 
 • Håndtere administrative opgaver og redskaber, herunder Projects & Savings Trackers, kontraktstyring m.m. 
 • Udarbejde månedlig leverandørperformanceoversigt (KPI) 
 • Sikre opdaterede kvalitetscertifikater etc. fra leverandører samt øvrige krav i henhold til IATF16949 
 • Dokumentstyring 

Hvem er du? 

Vi forventer, at du har afsluttet uddannelsens grundforløb, så du er klar til det 2-årige hovedforløb hos os. Det er en fordel, hvis du har afsluttet en HHX- eller STX-uddannelse, men ikke et krav. Det vil ligeledes være en fordel, men er ikke et krav, hvis du har erfaring fra studiejob eller lign. 

Desuden anser vi det som vigtigt, at du som person er moden, og at du kan have et godt overblik, samtidig med at du også fokuserer på detaljerne. Vi forestiller os, at du motiveres af at arbejde med indkøb og er interesseret i den værdi, det kan skabe for virksomheden. Som person er du serviceorienteret og har gode kommunikationsevner, da du skal være i direkte kontakt med vores interne kunder og med leverandører. 

Derudover forventer vi, at du: 

 • Er rutineret IT-bruger og behersker MS Office-pakken på højt niveau. Kendskab til C5 eller andre ERP-systemer er en fordel, men ikke et krav 
 • Er flydende i skrift og tale både på dansk og engelsk 

Forventet startdato: 

1. november 2021 (gerne før) eller hurtigst muligt derefter. 

Vil du vide mere? 

Du er velkommen til at kontakte Global Procurement Director Jan Reinhardt på tlf.: ++45 6120 5819 eller HR-Chef Jeanette Hassel +45 2827 0341 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Er du interesseret? 

Kan du genkende dig selv i rollen som Indkøbselev hos Mountain Top, så søg snarest muligt, da vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning vedhæftet målrettet CV. Vi indkalder løbende kandidater til screening og interviews. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mountain Top (Denmark) ApS
Pedersholmparken 10
3600 Frederikssund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. november 2021 (gerne før) eller hurtigst muligt derefter

Kontakt

Global Procurement Director Jan Reinhardt
tlf.: +45 6120 5819

HR-Chef Jeanette Hassel
tlf.: +45 2827 0341 .

Om os

Mountain Top (Denmark) ApS er international markedsleder inden for udvikling og produktion af udstyr og accessoires til pickup biler. Som global leverandør til bilindustrien er kvalitet og tid afgørende parametre for succes, og Mountain Top kan dokumentere en solid succes og har vækstambitioner. Mountain Top er ordreproducerende og kendt for en høj kvalitet og præcision i leveringen. Vore samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Toyota, Nissan, Hyundai m.fl. Som vores kunder arbejder vi procesorienteret efter LEAN-principperne. 

Mountain Top har produktion i Danmark, Thailand og USA, og dermed også indkøbsafdelinger på hver af disse lokationer. På hovedkontoret i Frederikssund er vi i gang med at transformere indkøbsfunktionen fra tre individuelle teams med udelukkende lokalt fokus til en Global Procurement Organization, hvor vi samarbejder og optimerer på tværs af landegrænserne.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Mere fra Mountain Top

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere