Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos Schulstad A/S, Danmarks førende brødproducent


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København. 

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart. 

Bliv økonomielev hos Schulstad A/S, Danmarks førende brødproducent 

Har du flair for tal og Excel, og synes du, at regnskab er spændende? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi er tæt på vores kerneområder og produktion, så er det måske dig, vi har brug for, som elev til vores regnskabsafdeling i Hvidovre. 

Som regnskabselev vil du prøve kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet, samt intern og ekstern rapportering. Du vil få en grundig introduktion til regnskabsområdet, samt en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal igennem på de to år uddannelsen varer. 

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse, ligesom vi forventer, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling.

Opgaver & ansvarsområder

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Afstemninger
• Workflow
• Debitor-, kreditor-, og finansbogføring
• Intern- og ekstern rapportering
• Moms & afgifter
• Produktions – og omkostningsstruktur
• Ad hoc opgaver

Om dig

Vi forventer, at du har bestået HHX eller tilsvarende niveau. Derudover lægger vi vægt på, at du som person kan arbejde selvstændigt og er initiativrig. Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams. Du skal derudover have en god omstillingsevne, så du kan takle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Vi tilbyder

• Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer
• Gode muligheder for personlig udvikling
• Muligheder for spændende oplevelser i et internationalt miljø

Skoleophold indgår med obligatoriske og valgfrie fag i elevtiden, og hele uddannelsen tager 2 år. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve.

Har du appetit på mere?

Vil du vide mere omkring uddannelsen som regnskabselev hos Lantmännen Schulstad A/S, så kontakt Regnskabschef Birgit Hesselberg på telefon +45 24 26 00 53.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og afholder samtaler løbende.
Hvis du ikke har modtaget dit eksamensbevis, kan du eftersende det. Husk at angive dette i din ansøgning.

Startdato: hurtigst muligt 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21A
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. oktober 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Kontakt

Regnskabschef Birgit Hesselberg 
tlf.: 24 26 00 53.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA. 

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Vejle og Avedøre.

Mere fra Lantmännen Schulstad A/S

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansøg nu
  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere