Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til energikoncern med grønne ambitioner


Trives du med administrative opgaver? Og bliver du begejstret ved tanken om et kontorelevforløb, hvor du udvikler dig og lærer en masse nyt?

Glæd dig! Som kontorelev hos Andel får du:

 • et lærerigt elevforløb, hvor du bliver betragtet som en vigtig ressource i de afdelinger, du kommer forbi 
 • en bred forståelse for, hvordan en stor virksomhed fungerer 
 • en spændende hverdag med alsidige administrative opgaver og en bred kontaktflade.

Din faglige udvikling og læring er i fokus

Du bliver kontorelev i Andel koncernens hovedkontor i Svinninge og vil indgå i en ordning, hvor du kommer forbi 3 forskellige funktionsområder - 8 måneder hvert sted - for således at lære forskellige tilgange til hvordan administration foregår. Du vil opnå erfaring fra mange forskelligartede opgaver, som du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv. Du vil ligeledes møde mange engagerede kolleger, der glæder sig til at få dig som ombord. Læs mere om os på andel.dk

”Du kommer til afdelinger, der er erfarne med at have elever, og du vil få en mentor hvert sted", fortæller Andels elev- og lærlingeansvarlig Jette Lau Eriksen. " Sammen finder vi ud af, hvordan vi bygger videre på dine styrker og vi tilpasser dit forløb, så du bliver udfordret og lærer mest muligt,” forklarer Jette.

Din elevperiode varer i alt 2 år, og i løbet af den tid kommer du blandt andet komme forbi Kundeservice, Energi Service og Koncernkommunikation. Du vil arbejde med bl.a.

 • direkte kundekontakt 
 • sagsbehandling 
 • udskrivning af fakturaer og processerne bag 
 • kommunikation på inter- og intranet og sociale medier m.v. 
 • foruden at deltage i koncernens elevnetværk.

Fællesskab, forandringer og gode kolleger

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, og hvor forandringer er en naturlig del af vores udvikling og hverdag.

Din hverdag deler du med en afdeling, hvor der er et godt miks af forskellige faglige baggrunde, aldre og erfaringsniveauer. Du bliver en naturlig del af afdelingen, du er i på det pågældende tidspunkt, og indgår på lige fod med dine kollegaer.Vi lægger vægt på at have det godt sammen, og at det er rart at gå på arbejde. Derfor hjælper vi hinanden og får hverdagen til at fungere i fællesskab.

Herudover får du løn efter overenskomst inkl. pension og forsikringsordning, mulighed for kantineordning og adgang til fitnessrum og tilbud om massageordning samt betalt mobiltelefon og internetadgang.

Et administrativt talent med et nysgerrigt sind

 • Du har enten en HHX, STX, HTX, HF, HG2, HGV/EUV eller EUX – hvis nødvendigt, suppleret med 5 ugers EUS med kontor som fagretning. 
 • Du er serviceminded, ansvarsbevidst og følger op på dine opgaver. 
 • Du er nysgerrig af natur, har lyst til at lære nyt og elsker at samarbejde på tværs. 
 • Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt.

Vil du med på rejsen?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning, eksamensbevis og dit CV via link i opslaget her og gerne hurtigst muligt og senest den 21. oktober 2021. Vi holder samtaler løbende.

Vi er klar til en opstart umiddelbart efter den 1. november 2021, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Andels elev- og lærlinge ansvarlig Jette Lau Eriksen på telefon 59 21 44 16 .

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Praktisk

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2021
Tiltrædelse: Gerne omkring 1. november 2021

Kontakt

HR Partner Jette Lau Eriksen
tlf. 59 21 44 16


Andel som arbejdsplads


.

Om os

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Mere fra Andel

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Andel

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere