Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Handelselev til STARTEX


Handelselev til virksomhed i stærk vækst

Er du klar på en karriere indenfor handel og administration, og har du lyst til en virksomhed hvor et højt energiniveau, personlig udvikling og stærke ambitioner går hånd i hånd? Så er her muligheden for dig. 

STARTEX er en af Nordeuropas største og mest erfarne aktører inden for produktion og distribution af markedets mest kendte og aktuelle brands indenfor sko og beklædning til mode, sport og fritid. Virksomheden er etableret i 2002 og flytter snart til nyt domicil i Støvring, syd for Aalborg. 

STARTEX designer og producerer egne brands og arbejder sammen med nogle af de største mærkevareproducenter indenfor herretøj og sportstøj. Produkterne sælges primært internationalt til førende varehuse og detailkæder. STARTEX er en finansiel stærk virksomhed, der har AAA rating, hvilket er garanti for en økonomisk velkonsolideret virksomhed. Virksomheden har i dag 45 kompetente og engagerede medarbejdere, som alle bidrager stærkt til en ambitiøs vækstplan. 

Vi tilbyder:

Som handelselev hos STARTEX tilbyder vi dig en stærk uddannelse, hvor du får erfaring med salg, service, indkøb og logistik. Du får base i vores administration, der er virksomhedens maskinrum. Her samles alle trådene og du får dermed bred berøring med alle husets afdelinger, samt kunder og transportører. Uddannelsen giver en grundlæggende viden om handel med varer i store partier, og du lærer at begå dig i rummet mellem sælger, kunde og leverandør. 

Hvem er du? 

Vi forventer selvstændighed, og at du er kvalitetsbevidst og struktureret. Du skal have en god forståelse for tal og systemer. Opgaverne kræver en god forretningsforståelse, og ordentlighed igennem hele processen er et nøgleord. Du bliver en del af et mindre team, hvor alle har egne ansvarsområder, men samtidig arbejder tæt sammen. 

Du er kendetegnet ved et højt energiniveau, robusthed og så motiveres du af at skabe stærke resultater. STARTEX er en international virksomhed, og derfor er det også vigtigt med gode sprogkundskaber; som minimum behersker du engelsk i skrift og tale. 

Du kan blive handelselev, hvis du har afsluttet én af nedenstående uddannelser: 

  • GF2 på EUD Business 
  • GF2/studieåret på EUX Business 
  • Handelsgymnasiet - HHX 
  • Student fra stx, htx eller hf og have afsluttet et EUS 5 ugers forløb 

Forventet opstart 3. januar 2022. 

Er du interesseret i jobbet, eller vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Head Of Operations Pia Horup på +45 24610034 og få mere at vide om jobbet. 

Ansøgningsfristen er 1. december 2021 - men vi afholder samtaler løbende. 


Sted

Startex
Lansen 15
9230 Svenstrup J

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. december 2021
Tiltrædelse: 3. januar 2022

Kontakt

Head Of Operations Pia Horup
tlf.: 24 61 00 34 .

About Startex

STARTEX was founded in 2001, in the search to establish a team of professional buyers, innovative manufacturers and effective partners with a keen eye for spotting today’s trends in the market for footwear and sports & leisure apparel. We are specialized in excess branded stocks since 2001-

In order for us to achieve our mission of increasing sales and customer circulation for our customers, we combine our commercial collections and designs with extensive market research.

Mere fra Virksomhed 

Kom tættere på Startex


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere