Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøg nu

DHL Kastrup søger kontorelev med speciale i administration


DHL søger en engageret kontorelev til verdens førende transportvirksomhed

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder? 

Så er jobbet som kontorelev på vores Kastrup kontor i DHL sikkert noget for dig. 

DHL Global Forwarding Danmark består af 200 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer i Aalborg, Vejle og Kastrup. Inden for sø og luftfragt servicerer vi i dag, fra alle tre kontorer, vores kunder inden for blandt andet Energy, Chemicals, Consumer og Life Science & Healthcare-sektorerne. 

Idet vi gerne vil styrke vores courier team, søger vi en motiveret, engagerede og humørfyldt kontorelev med speciale i administration. 

Din primære arbejdssted vil være DHL Global Forwardings adresse i Kastrup (Kirstinehøj).

DHL tilbyder 

Som kontorelev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. 

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på nærmeste handelsskole. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på tilbage i virksomheden. 

Som kontorelev med speciale i administration i DHL, vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder herunder servicering og rådgivning samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at lave mersalg – af både transportydelser, men også af øvrige services. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet. 

I DHL Global Forwarding arbejder du i et uformelt arbejdsmiljø med mange gode kolleger. Du får en spændende hverdag med kontakt til afdelinger og kunder, både nationalt og internationalt.

Hvem er du? 

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du tager ansvar for dig selv og dine opgaver og at du kan bevare overblikket, selv i pressede situationer. 

Du trives med skarpe deadlines. Du har fokus på kvaliteten i dit arbejde, og du ser service, som en naturlig del af din dagligdag. 

Uddannelsesmæssigt er der mange veje ind i kontorbranchen. Har du en gymnasial baggrund som HHX eller EUX, kan du starte direkte på speditionsuddannelsen. 

Har du en STX eller HTX uddannelse, så skal du inden din første arbejdsdag have en 5 ugers grunduddannelse; som skolerne også tilbyder online. 

Da vi er et firma med masser af diversitet vil vi hellere end gerne modtage din ansøgning uanset din baggrund, såfremt de er adgangsgivende til uddannelsen. Hvis du er i tvivl om dine egne adgangskrav, kan du altid få vejledning fra din lokale handelsskole. 

Sprogligt skal du kunne begå dig – professionelt – på både dansk og engelsk. Har du solid erfaring med Excel, Word og Outlook er dette også en fordel.

Ansøgning 

Din ansøgning skal indeholde ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser samt eventuelle anbefalinger. Hvis du er over 25 år, bedes du medsende RKV (realkompetencevurdering), som du kan få udarbejdet på nærmeste handelsskole. 

Ansøgningsfrist er søndag d. 24. oktober 2021 

Din ansøgning samt øvrige papirer skal sendes til os via "Ansøg nu" knappen på denne side. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen som speditørelev, er du velkommen til at kontakte manager Martin Montell på telefon 36 90 54 74 eller på hr.dgf.dk@dhl.com

Læs meget mere om DHL på vores hjemmeside www.dhl.dk 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kirstinehøj 42
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Manager Martin Montell
tlf.: 36 90 54 74
hr.dgf.dk@dhl.com


DHL Global Forwarding som arbejdsplads


.

Om DHL Global Forwarding

DHL er verdens førende logistikvirksomhed. Hver dag arbejder mere end 380.000 professionelle forsendelsesmedarbejdere i over 220 lande og regioner på at hjælpe dig med at krydse grænser, nå ud til markeder og skabe vækst i din virksomhed. Eller blot at sende et brev til dine nærmeste. I Danmark arbejder vi på tre lokationer, Aalborg, Vejle og Kastrup.

Mere fra DHL Global Forwarding

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos DHL Global Forwarding

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere