Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

NEXT Uddannelse København

Kontorelev med interesse for HR/personaleadministration


På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Kunne du tænke dig en kontoruddannelse inden for HR/personaleadministration, og vil du gerne være del af en spændende og travl organisation, så er du måske vores nye kontorelev.

Du bliver en del af NEXT HR & Organisation. Du får opgaver inden for alle områder i en personaleadministration med hovedvægt på lønbehandling (ansættelser, ændringer, fratrædelser, løn, rapporter, vejledning mv.). Oplæring får du af fagligt engagerede kolleger, og du vil i løbet af uddannelsen gradvist få ansvar og selvstændige arbejdsopgaver. Personaleadministrationen har 8 medarbejdere og en afdelingsleder. Vi har hver vores ansvarsområder, men vi arbejder som et samlet team – det betyder, at du altid har faglige sparringspartnere i dine kolleger.

I løbet af din uddannelse skal du på skoleophold på NEXT Business i Ballerup. Skoleperioderne er fordelt over de to år, du er elev. Som en del af uddannelsen skal du på studietur til EU’s hovedsæde i Bruxelles, og som afslutning på din uddannelse skal du udarbejde en fagprøve.

Om os

NEXT HR & Organisation består af to enheder – HR Udvikling og Personaleadministration, som varetager den samlede opgaveportefølje på HR-området for hele NEXT, herunder medvirken i strategiudvikling, ledelsesudvikling, arbejdsmiljøopgaver, dele af kompetenceudviklingen, personaleadministration af godt 1.000 ansatte samt udbetaling af praktikydelse til godt 600 skolepraktikelever.

Profil

Du er mødestabil og kan prioritere din tid i en travl hverdag. Du er nysgerrig og bidrager positivt til udviklingen af opgaverne og samarbejdet i afdelingen. Vi har fokus på digitalisering af vores processer og arbejder målrettet mod mere effektive forretningsgange. Det er vigtigt, at du brænder for sags-, løn- og databehandling. Som person er du initiativrig, loyal, positiv og og en god kollega.

Vi forventer, at du

  • har bestået en EUX eller hhx
  • har bestået en gymnasial uddannelse og efterfølgende gennemført grundforløb (EUS)
  • har bestået HG, HGS eller HGV

Er du 25 år eller derover og ikke har et af ovenstående forløb, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at blive realkompetencevurderet (RKV) - se optagelse.dk. RKV’en skal sendes sammen med din ansøgning.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hør mere

Du er velkommen til at kontakte teamkoordinator Charlotte Eriksen tlf. 40 82 61 54 eller lønkonsulent Kate Mikkelsen på tlf. 33 88 09 32.

Ansættelse

Vi ønsker, at du starter den 1. december 2021 eller snarest muligt. Du ansættes efter bekendtgørelsen om kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flekstidsordning. Stillingen er placeret i Valby (lige ved Ny Ellebjerg station).

Din ansættelse, løn og pension følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem OAO-S, HK/STAT og Finansministeriet. For elever mellem 18 og 24 år er lønnen det første år kr. 14.301 pr. måned. Andet år er den på kr. 15.460 pr. måned. For elever, der er fyldt 25 år, er lønnen kr. 20.690 pr. måned.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge uddannelsesstillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, kopi af skolepapir og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler i 43/44. Ansøgningsfristen er den 26. oktober 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. oktober 2021
Tiltrædelse: 1. december 2021

Kontakt

Teamkoordinator, Charlotte Eriksen
tlf. 40 82 61 54

Lønkonsulent, Kate Mikkelsen
tlf. 33 88 09 32.

Om NEXT Uddannelses København

NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 850 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.900 årselever en god uddannelse. I 2018 havde vi en omsætning på 680 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Mere fra NEXT Uddannelse København 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere