Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Ansøgningsfristen er udløbet

Målrettet løntrainees søges til Accountor Danmark A/S


Bliv løntrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor løn. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetssikret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Som løntrainee hos Accountor får du fra starten et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Du vil hurtigt komme til at arbejde med egne kundeopgaver. Du skal derfor være parat til, at håndtere flere forskellige kunder og på sigt fungere som lønkonsulent. Du vil blive en del af et engageret, dynamisk og fagligt stærkt team, som er klar til at tage godt imod dig. Du vil få støtte og coaching af engagerede kollegaer, samtidig med at du vil få tildelt en erfaren medarbejder som din buddy, der sikre dig en god oplæring og start i dit nye job.

Vi har udviklet et struktureret og agilt uddannelsesforløb til at uddanne de dygtigste lønkonsulenter. Du bliver en del af et uddannelsesforløb sammen med andre trainees, hvor du vil gennemgår en stejl indlæringskurve og er efter et års intensivt uddannelsesforløb klar til at komme ud og hjælpe vores kunder. Læs mere om vores uddannelsesprogram på dette link: Løntrainee i Accountor.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Diverse driftsopgaver indenfor løn
 • Holde sig opdateret med relevant lovgivning
 • Tilrettelæggelse og gennemførelse af lønkørsler – herunder sikring af rettidig og korrekt lønudbetaling
 • Primær kontaktperson for egne kunder

Dine personlige og faglige kvalifikationer:

 • Du er en teamplayer med gode kommunikationsevner
 • Du har en interesse i konsulentbranchen som lønbogholder
 • Velorganiseret og kvalitetsbevidst med et godt overblik
 • Systematisk, grundig og sans for detaljen
 • Ansvarsbevidst og ærekær omkring dine opgave
 • Stort drive og gå-på-mod
 • Stor interesse i at udvikle sig
 • Godt humør og høj grad af fleksibilitet
 • Positiv, udadvendt og trives med en bred kontaktflade
 • Du er proaktiv og omstillingsparat
 • Trives i en servicerende og udadvendt rolle
 • Vi har mange udenlandske kunder, du behersker derfor både dansk og engelsk i skrift og tale

Det væsentlige for at lykkedes som trainee er, at du besidder personligt drive og engagement. Du skal have lysten og viljen til at fungere som lønkonsulent på sigt. Du ser udfordringer som en spændende mulighed for at bringe dit talent i spil.

Vi tilbyder

Den rette kandidat tilbydes et udviklende og spændende job. Du bliver en del af en ambitiøs organisation i vækst, med dygtige kollegaer omkring dig. Vi tilbyder et åbent og uformelt arbejdsmiljø med en humoristisk og engageret omgangstone. Du tilbydes en fast stilling på 1 år til en trainee løn, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgningsproces

Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Senior HR- og rekrutteringskonsulent Stig Bülow (+45 44 50 13 59). Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Accountor Danmark
Herlev Hovedgade 195
2730 Herlev

Praktisk

Ansøgningsfrist: 25. november 2021
Tiltrædelse: 1. januar 2022

Kontakt

Senior HR- og rekrutteringskonsulent, Stig Bülow
tlf.: 44 50 13 59.

Hvem er vi?

Accountor Denmark A/S udbyder finansiel outsourcing og løn outsourcing for alle typer af virksomheder og organisationer, udlejning af fastansatte økonomikonsulenter samt rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er en del af Accountor Group som er den største Nordeuropæiske leverandør på sit område og beskæftiger alene i Norden 2.500 økonomikonsulenter. I Danmark er vi 80 medarbejdere og har kontorer i Herlev og Herning. Vi søger en selvstændig kollega, da du kommer til at arbejde meget med frihed under ansvar og selv er ansvarlig for dine arbejdsopgaver og deadlines. Vi har et godt socialt miljø, hvor vi lytter til og hjælper hinanden. Der er meget fleksibilitet hos os og er du ambitiøs og søger udfordringer, kan du få lov til at prøve kræfter med mere end de vante opgaver på sigt. Der er samtidig rig mulighed for en sund work-life balance, da det er medarbejderens egen opgave at planlægge sin arbejdsdag

Mere fra Accountor Danmark 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere