Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøgningsfristen er udløbet

Scan Global Logistics søger en kontorelev


Kontorelev med speciale i administration & told 

VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV ELEV INDEN FOR TOLDKLARERING HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS PÅ VORES KONTOR I BILLUND. 

Mulighederne venter på dig

I en verden, hvor der på globalt plan er stigende fokus på told, er behovet for viden omkring dette essentielt for flere virksomheder. For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen. 

Du vil få en bred berøringsflade til både forskellige interne funktioner i virksomheden, men også eksternt til diverse produktions- og transportvirksomheder. Med over 1850 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen. 

Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingen, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger, og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer. 

Om uddannelsen 

Uddannelsen er et 2-årigt forløb der veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag. Uddannelsen er sat sammen af en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering - dog vil der også være enkelte fag på skolen fra speditionsspecialet. 
I løbet af din uddannelse er du ca. 9 uger på skole (IBC i Kolding), og resten af tiden vil du arbejde i toldafdelingen hvor et team af dygtige kollegaer er klar til at hjælpe dig. Ligeledes vil du undervejs også komme ud blandt speditørerne og operationen, og lære mekanismerne der. 

I dine praktikophold på arbejdspladsen, vil du bl.a. beskæftige dig med rådgivning og service samt arbejdsopgaver inden for import, eksport, toldlovgivningen, tarifering, forædling, mm. For at gøre dig så dygtig som muligt inden for dit felt, tilbyder vi endvidere den rette kandidat at tage en tolddiplomuddannelse enten under eller umiddelbart efter dit elevforløb. 

Bliv en del af holdet 

For at blive en del af vores talentfulde elevhold, forventer vi at: 

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus 

  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk 

  • Har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret 

  • Du har flair for IT-systemer, samt taler & skriver godt engelsk 

  • Har du også haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse eller været i udlandet, er det en klar fordel 

Men det helt afgørende for succes er din indstilling og dine ambitioner. Du er nysgerrig efter at lære nyt og åben overfor nye udfordringer, og så forstår du at indgå i et team både socialt og arbejdsmæssigt. 

Fik vi din opmærksomhed? 

Vi håber, du har fået svar på alle dine spørgsmål, men hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Ditte Rasmussen, People & Culture, telefon +45 32 48 00 05 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com

Vi søger en kandidat til opstart hurtigst muligt, derfor gennemgår vi ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics A/S
Cargo Centervej
7190 Billund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Senior Business Partner, People & Culture
Ditte Rasmussen
Tlf.: 32 48 00 05 // 60 10 12 83.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært. Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere