Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Ansøgningsfristen er udløbet

DHL Global Forwarding 

DHL søger speditørelev til Kastrup


DHL søger engageret speditørelev til verdens førende transportvirksomhed

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder? 

Så er jobbet som speditørelev på vores Kastrup kontor i DHL sikkert noget for dig. 

DHL Global Forwarding Danmark består af 200 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer i Aalborg, Vejle og Kastrup. Inden for sø og luftfragt servicerer vi i dag, fra alle tre kontorer, vores kunder inden for blandt andet Energy, Chemicals, Consumer og Life Science & Healthcare-sektorerne. 

Idet vi gerne vil styrke vores courier team, søger vi en motiveret, engageret og humørfyldt speditørelev med ansættelsesstart hurtigst muligt. 

DHL tilbyder 

Som speditørelev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for sø- og lufttransporter, herunder vil du få kendskab til nogle af de forskellige områder i virksomheden bl.a. Nordatlanten, Industrielle Projekter, Life Science og Healthcare. 

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på Roskilde Handelsskole. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på tilbage i virksomheden. 

Som speditørelev i DHL, vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder herunder servicering og rådgivning samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at lave mersalg – af både transportydelser, men også af øvrige services. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet. 

I DHL Global Forwarding arbejder du i et uformelt arbejdsmiljø med mange gode kolleger. Du får en spændende hverdag med kontakt til afdelinger og kunder, både nationalt og internationalt. 

Hvem er du? 

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt. Du forstår hvad godt købmandsskab indebærer. Vi forventer, at du tager ansvar for dig selv og dine opgaver og at du kan bevare overblikket, selv i pressede situationer. 

Du trives med skarpe deadlines. Du har fokus på kvaliteten i dit arbejde, og du ser service, som en naturlig del af din dagligdag. 

Uddannelsesmæssigt er der mange veje ind i speditionsbranchen. Har du en gymnasial baggrund som HHX eller EUX, kan du starte direkte på speditionsuddannelsen. 

Har du en STX eller HTX uddannelse, så skal du inden din første arbejdsdag have en 5 ugers grunduddannelse; som skolerne også tilbyder online. 

Da vi er et firma med masser af diversitet vil vi hellere end gerne modtage din ansøgning uanset din baggrund, såfremt de er adgangsgivende til speditionsuddannelsen. Hvis du er i tvivl om dine egne adgangskrav, kan du altid få vejledning fra din lokale handelsskole. 

Sprogligt skal du kunne begå dig – professionelt – på både dansk og engelsk. Kan du andre sprog er det blot en fordel i dagligdagen, men vi stiller ikke krav om det. 

Ansøgning 

Din ansøgning skal indeholde ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser samt eventuelle anbefalinger. Hvis du er over 25 år, bedes du medsende RKV (real kompetence vurdering), som du kan få udarbejdet på nærmeste handelsskole. 

Ansøgningsfrist er søndag d. 14. november 2021, men annoncen vil blive taget ned så snart vi har fundet vores kandidat. 

Din ansøgning samt øvrige papirer skal sendes til os via linket på denne side. 

Spørgsmål 

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen som speditørelev, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Dina Brendle på telefon 36 90 55 07 eller på hr.dgf.dk@dhl.com. Læs meget mere om DHL på vores hjemmeside www.dhl.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kystvejen 24
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. november 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR-konsulent Dina Brendle 
tlf.: 36 90 55 07  
hr.dgf.dk@dhl.com
.

Om DHL Global Forwarding

DHL er verdens førende logistikvirksomhed. Hver dag arbejder mere end 380.000 professionelle forsendelsesmedarbejdere i over 220 lande og regioner på at hjælpe dig med at krydse grænser, nå ud til markeder og skabe vækst i din virksomhed. Eller blot at sende et brev til dine nærmeste. I Danmark arbejder vi på tre lokationer, Aalborg, Vejle og Kastrup.

Mere fra DHL Global Forwarding

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos DHL Global Forwarding

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere