Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

Ansøg nu

TOLDELEV til DSV i Horsens

Kickstart din karriere – bliv toldelev hos DSV i Horsens

En verden i bevægelse. Hos DSV holder vi skarpt øje med alt, hvad der rører sig globalt - og specielt på toldområdet sker der konstant ændringer, som vi må forholde os til. Derfor har vi et dygtigt team, som nu søger en ny elev. 

Alsidige arbejdsopgaver 

Hos DSV, Traffic Nordic i Horsens, vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle paletter inden for toldbehandling, herunder generelt varekundskab, logistiske processer, toldregler, kommunikation på tværs af organisationen, kunder og myndigheder. Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingens processer og leverancer, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger - og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer. Hos os kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt. 

Unik uddannelse og netværk 

Hos DSV kan vi som en af de få på markedet give dig en unik uddannelse indenfor told og administration. Samtidig kan vi tilbyde dig et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt. DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling - og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever på tværs af landet. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark såsom elevarrangementer og -weekender samt teambuilding undervejs i din uddannelse. 

Fremtidssikret uddannelse 

I en verden, hvor der på globalt plan kommer et større og større behov for indgående viden omkring toldområdet, vil du med denne uddannelse opnå en viden og ballast, der i høj grad efterspørges i branchen. Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering, men der vil også være enkelte fag fra speditionsspecialet. Undervejs kommer du blandt andet ud til speditørerne i operationen og lærer mekanismerne dér. I Traffic Nordic bliver du en del af et unikt og dedikeret team, som står klar til at hjælpe dig godt fra start. 

Kompetencer og optagelseskrav 

Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded og mestrer engelsk i skrift og tale. Du skal kunne lide at fordybe dig i lovgivningsmæssige problemstillinger, som kan opstå i samhandlen med andre europæiske lande. For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte en gymnasial uddannelse (f.eks. HHX, STX/HF, EUX). Hvis du har en STX eller HF skal du være opmærksom på, at kontoruddannelsen kræver, at du ligeledes har gennemført et 5-ugers EUS-forløb. 

Send din ansøgning nu 

Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via 'Ansøg nu' knappen nedenfor. Vi rekrutterer til ansættelse i Horsens med opstart hurtigst muligt.

Spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe til HR specialist Mona Larsen på 27880257.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30 
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR specialist, Mona Larsen
tlf.: 27 88 02 57


.

109

Nuværende elever i DK

69

Nye elever er startet i 2021

50

Nye elever søges til 2022

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere