Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisorelev hos Trekroner Revision


Revisorelev

Trekroner Revision A/S søger pr. 1. september 2022 en revisorelev. 

Jobbet 

Vi tilbyder en to-årig elevuddannelse i et spændende og uformelt miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du FSR’s obligatoriske undervisning. Du får tilknyttet en elevansvarlig samt et team, der vil give dig daglig sparring og støtte samt udfordringer, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskellige opgaver. Du vil i forløbet opnå kompetencer inden for et bredt udsnit af revisorerhvervet, idet vi har et meget bredt udsnit af kunder og brancher. 

Dig 

Du er ved at afslutte hhx eller anden relevant uddannelse, med et fornuftigt resultat og har lyst til at læse HD. Vi forventer, at du har en positiv indstilling og viser engagement og interesse. Du tager initiativrig og er ansvarsbevidst - både over for dig selv og dine opgaver. 

Om os 

Vi er et mellemstort statsautoriseret revisionsfirma beliggende tæt på stationen i Trekroner. Vi er 3 partnere samt 24 medarbejdere. Vi har frokostordning, pension og sociale arrangementer. 

Ansøgningen 

Du kan få yderligere oplysninger hos Kisa Spring Pekilidi på telefon 46 34 02 20. Ansøgning med CV og eksamenspapirer sendes til: info@trekronerrevision.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Trekroner Revision A/S
Universitetsparken 2
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: 8. december 2021
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Kisa Spring Pekilidi
tlf.: 46 34 02 20.

Om Trekroner revision

Historie Firmaet blev grundlagt den 1. september 1983 og har således serviceret kunder i mere end 30 år. Vi beskæftiger i dag ca. 26 engagerede medarbejdere, heraf ca. 22 revisorer med en bred faglig og teoretisk baggrund. Alle medarbejdere deltager løbende i kurser og videreuddannelse, således at den faglige kvalitet sikres. Kunder Vi servicerer kunder inden for traditionelle sektorer som advokater, læger, tandlæger, psykologer, IT-konsulenter, engros-, handels-, medie- og håndværkervirksomheder samt øvrige selskaber . Herudover har vi igennem årene oparbejdet særligt kendskab til kunder inden for den sociale sektor og servicerer en del opholdssteder, botilbud og skoler.

Mere fra Trekroner Revision 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere