Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Salgstrainee med en serviceminded og nysgerrig tilgang 


Drømmer du om at udvikle dig indenfor salg og service

– endda i en topmoderne IT-Virksomhed, der er med på den digitale udvikling? Så er det lige nøjagtig dig, vi søger til stillingen som salgstrainee.

På vores kontor i Albertslund bliver du en del af et hold målrettede og servicemindede kolleger, der hver dag har fokus på kunden som vores vigtigste opgave. Helt konkret bliver du en del af holdet, der dagligt servicerer vores kunder med at holde deres it-systemer i sikker drift. Vi hjælper med løbende vedligeholdelse, supporterer ved driftproblemer og er gerne behjælpelige ved andre it-relaterede udfordringer. Helt overordnet er vores rolle at skabe sikkerhed og tryghed hos kunderne, ved at levere høj kvalitet og service i ordentlig tid.

Om jobbet:

Som Microsoft Guld Partner laver vi it-løsninger i Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 samt en række andre serviceydelser. Du vil derfor i uddannelsen erhverve dig et stærkt kendskab til - og en dybde i produkterne og de ydelser, vi tilbyder. Dette vil i den grad styrke dine faglige kompetencer indenfor it, da du vil blive tilknyttet vores eget uddannelsesprogram, som består dels af kurser og teori - men i den grad også ved ”learning by doing”, da vi tror på, at det vil give dig en mere nærværende oplevelse af vores ydelser og derved en bedre servicering af vores kunder.
Samtidig vil du komme i berøring med alle aspekter af salgsarbejdet lige fra opsøgende salg og indkøb - til håndtering af licenser samt deltagelse i netværk – igen alt sammen under kyndig oplæring, vejledning og den rette udviklende støtte.

Vores forventninger:

Da A-one Solutions er i rivende udvikling, forventer vi, at din tilgang og indsats er både nysgerrig, engageret og målrettet - og at du har lysten til at blive en del af holdet på en spændende vækstrejse. Det er vigtigt, at du kan lide at samarbejde og tale med mennesker, da vores forhold til både nye og eksisterende kunder er bygget på tillid og nærhed, da vi lever af den service, vi yder både pr. telefon og i det fysiske møde med kunden. Du har kørekort, samtidig med at du er indstillet på fleksible arbejdstider; herunder aften- og weekendarbejde.

Uddannelse og erfaring:

Du har gerne en relevant baggrund fra HHX, EUX eller lignende – men vigtigst af alt, har du flair for IT, kendskab til Microsoft 365 og lyst til at lære, så sørger vi for resten.

Vi tilbyder:

Et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der bliver lyttet til dig som kollega. Stor faglig udvikling og et bredt kendskab og indsigt i Microsofts IT-løsninger. En allround uddannelse inden for salg & service med stor mulighed for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Stillingen ønskes besat som en fuldtidsstilling. Løn efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Simonsen på 32 42 11 03

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

A-one Solutions
Herstedvang 7A
2620 Albertslund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Per Simonsen
tlf.: 32 42 11 03
 .

Om A-one Solutions

A-one Solutions er en IT-virksomhed etableret i 2000 med mere end 15 års erfaring. Vi startede ud med at udvikle software på en hosted platform, men i 2005 tog det hele fart og det nuværende A-one Solutions blev til. 

Vi er nu et konsulenthus, som kan tilbyde dig de bedste hosting-faciliteter, hvor drift, kundesupport og sikkerhed er det absolutte hovedfokus. Som de eneste i Danmark tilbyder vi et løsningskoncept, som indebærer en kombination af cloud/hosting indeholdende Remote support samt lokal IT-support. 

A-one Solutions har til huse i Albertslund, hostingcenter i Taastrup og 15 selvstændige konsulenter placeret geografisk korrekt i forhold til vores mange kunder rundt om i landet. På hovedkontoret i Albertslund sidder vores salgs-, drifts- og marketingsafdeling, samt presales.

Mere fra A-one Solutions 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere