FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditørelev - Luftfragt hos Martin Bencher Group


Når du åbner døren til Martin Bencher Group, åbner du døren til hele verden.

Er du på udkig efter en udfordrende uddannelse i et internationalt miljø, og har du interesse for komplekse transport- og logistikopgaver indenfor luftfragt?

Hos Martin Bencher Group er vi eksperter i transport af overdimensionerede og tung last, hvor vi arrangerer og koordinerer transporter af fx vindmøller, skibsmotorer eller mineudstyr til søs, til lands og i luften. Vi søger nu en dygtig elev til vores luftfragtskontor i Kastrup.

Hvad laver en speditørelev inden for luftfragt hos Martin Bencher Group?

Du bliver en del af vores luftfragtskontor i Kastrup som består af et team på 4 ansatte. Du vil her indgå i vores team af luftfragtsspeditører og projektledere, som dagligt servicerer en bred vifte af både danske og internationale kunder på tværs af industrier. Du vil have daglig dialog med såvel kunder og kollegaer, som med luftfartsselskaber, agenter og underleverandører på tværs af kontinenter.

Hos os får du som elev et stort ansvar og en væsentlig rolle i afdelingen fra dag et. Opgaverne spænder vidt, da vi håndterer alle aspekter indenfor luftfragt; operation, bookinger, dokumentation og salg – og så giver vi naturligvis vores kunder branchens bedste service.

Elevuddannelsen hos Martin Bencher er dynamisk og meget international. Allerede i din elevtid vil du opbygge et internationalt netværk og danne en bred erfaringsbase. Med 31 kontorer i 23 lande er der hos os ligeledes gode muligheder for at fortsætte karrieren internationalt. Når du åbner døren til Martin Bencher Group, åbner du døren til verden.

Hvem er du?

Du har gennemført HHX, EUX eller STX, HTX, HF inklusive 5 ugers EUD. Vi forventer du er ambitiøs, har lyst til at lære, at du naturligt tager ansvar og har mod på en stejl læringskurve.

Dagligdagen foregår ofte i et højt tempo og det er derfor væsentligt du kan holde hovedet koldt og have mange bolde i luften. Jobbet involverer en høj grad af kommunikation med mennesker fra forskellige kulturer og lande, og derfor er det vigtigt, at du er komfortabel på engelsk i skrift og tale, og at du har lyst til at arbejde med mennesker. Hovedsagen er din indstilling. Går du til opgaven med den rette attitude, gå-på-mod og nysgerrighed, skal vi nok lære dig resten.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Place

Martin Bencher Group
Petersdalvej 1A, 3. sal
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Start: 03. januar 2022

Kontakt

Branch Manager, Patrick Winther
Phone: +45 32 466 180
Patrick.winther@martin-bencher.com



.

Hvem er vi?

Martin Bencher Group er en professionel global projektspeditør med fokus på innovative og tekniske løsninger, der gør det muligt at transportere overdimensioneret og tungt gods rundt i hele verden. Vi er repræsenteret med 31 kontorer i 23 lande med hovedkontor beliggende på Aarhus Havn.

Vores brand har altid været synonymt med shippingydelser i verdensklasse, hvor vi hylder initiativ, holdindsats samt en innovativ tankegang. Du kan læse meget mere om Martin Bencher Group på www.martin-bencher.com

Mere om Martin Bencher Group

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®