Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Speditørelev - Luftfragt hos Martin Bencher Group


Når du åbner døren til Martin Bencher Group, åbner du døren til hele verden.

Er du på udkig efter en udfordrende uddannelse i et internationalt miljø, og har du interesse for komplekse transport- og logistikopgaver indenfor luftfragt?

Hos Martin Bencher Group er vi eksperter i transport af overdimensionerede og tung last, hvor vi arrangerer og koordinerer transporter af fx vindmøller, skibsmotorer eller mineudstyr til søs, til lands og i luften. Vi søger nu en dygtig elev til vores luftfragtskontor i Kastrup.

Hvad laver en speditørelev inden for luftfragt hos Martin Bencher Group?

Du bliver en del af vores luftfragtskontor i Kastrup som består af et team på 4 ansatte. Du vil her indgå i vores team af luftfragtsspeditører og projektledere, som dagligt servicerer en bred vifte af både danske og internationale kunder på tværs af industrier. Du vil have daglig dialog med såvel kunder og kollegaer, som med luftfartsselskaber, agenter og underleverandører på tværs af kontinenter.

Hos os får du som elev et stort ansvar og en væsentlig rolle i afdelingen fra dag et. Opgaverne spænder vidt, da vi håndterer alle aspekter indenfor luftfragt; operation, bookinger, dokumentation og salg – og så giver vi naturligvis vores kunder branchens bedste service.

Elevuddannelsen hos Martin Bencher er dynamisk og meget international. Allerede i din elevtid vil du opbygge et internationalt netværk og danne en bred erfaringsbase. Med 31 kontorer i 23 lande er der hos os ligeledes gode muligheder for at fortsætte karrieren internationalt. Når du åbner døren til Martin Bencher Group, åbner du døren til verden.

Hvem er du?

Du har gennemført HHX, EUX eller STX, HTX, HF inklusive 5 ugers EUD. Vi forventer du er ambitiøs, har lyst til at lære, at du naturligt tager ansvar og har mod på en stejl læringskurve.

Dagligdagen foregår ofte i et højt tempo og det er derfor væsentligt du kan holde hovedet koldt og have mange bolde i luften. Jobbet involverer en høj grad af kommunikation med mennesker fra forskellige kulturer og lande, og derfor er det vigtigt, at du er komfortabel på engelsk i skrift og tale, og at du har lyst til at arbejde med mennesker. Hovedsagen er din indstilling. Går du til opgaven med den rette attitude, gå-på-mod og nysgerrighed, skal vi nok lære dig resten.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Place

Martin Bencher Group
Petersdalvej 1A, 3. sal
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Start: 03. januar 2022

Kontakt

Branch Manager, Patrick Winther
Phone: +45 32 466 180
Patrick.winther@martin-bencher.com.

Hvem er vi?

Martin Bencher Group er en professionel global projektspeditør med fokus på innovative og tekniske løsninger, der gør det muligt at transportere overdimensioneret og tungt gods rundt i hele verden. Vi er repræsenteret med 31 kontorer i 23 lande med hovedkontor beliggende på Aarhus Havn.

Vores brand har altid været synonymt med shippingydelser i verdensklasse, hvor vi hylder initiativ, holdindsats samt en innovativ tankegang. Du kan læse meget mere om Martin Bencher Group på www.martin-bencher.com

Mere om Martin Bencher Group

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere