Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

Ansøg nu

Bliv logistikelev hos Siemens Gamesa


It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa har en vision for vedvarende energi: vi tror på kraften i naturen og på teknologi. Hjælp os med at blive klar til de energimæssige udfordringer i fremtiden og med at skabe grønne fodaftryk – bliv en del af et team, der arbejder for at forbedre fremtiden for os og for vores planet.

Vi fokuserer på at ansætte de bedste folk, hvor end de måtte være i verden. Vi sætter en ære i at tilbyde vores medarbejdere fleksibilitet og arbejder målrettet på at opbygge en arbejdsstyrke, som kan vokse med virksomheden. Siemens Gamesa sætter en ære i at tilbyde alle medarbejdere lige muligheder. Vi hylder diversitet og gør alt for at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere.

Vores kultur er baseret på tillid og fokuserer på anerkendelse, diversitet og kontinuerlig læring. Det, der gør os til et globalt team, er, at vi værdsætter vores medarbejdere og at vores kollegers sikkerhed er en hjertesag for vores organisation.

Til vores projekt logistik afdeling med ansvar for nord Europa søger vi hurtigst muligt en ambitiøs logistikelev. Som logistikelev i afdelinger gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med din praktiske oplæring i projekt transport følger du obligatorisk skoleundervisning. I løbet af uddannelsen vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Hvordan kan du bidrage til vores vision?

Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med mange områder inden for logistik. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Booking og opfølgning af projekt transporter til og fra sites i nord Europa
  • Godkendelse af fakturaer, oprettelse af indkøbsordrer
  • Supportere omkring told dokumentationen til hovedkomponenter, samt udarbejde dokumentation for mindre forsendelser
  • Supportere vores Logistic Project Managers på administrative opgaver, blandt andet i forbindelse med udarbejdelse af mødereferater, claims, rapporter, dokumentation, tender udbuds pakke, og generelt supportere omkring afdelingens planlægningsarbejde samt eksekveringsarbejde
  • Med tiden vil du blive introduceret til lidt mere komplicerede projekt kalkulationer og business cases, men vil primært assistere Logistic Project Managers med del opgaver som afvigelses rapportering, analyser af faktiske omkostninger, fakturerings oversigter, omkostningsberegninger mm.
  • Deltagelse i leverandør møder, samt møder med interne kunder
  • Udarbejdelse af interne ordrer på transport og løfteudstyr, opfølgning på levering med interne/eksterne leverandører samt bidrage til udstyret returneres rettidigt og alle lejeomkostninger afsluttes
  • Opfølgning med interne leverandører på rettidig levering af fundaments dele på tværs, samt tilsikre dokumentation for rettidig levering
  • Opfølgning med interne leverandører på rettidig levering af containere til vores lagre i Spanien

Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?

Du har afsluttet en HHX-uddannelse eller tilsvarende uddannelse med et godt resultat. Derudover er du fortrolig med Microsoft Office-pakken. Som person er du positiv, udadvendt, engageret og serviceminded. Du er god til at arbejde selvstændigt og tage et ansvar, og du følger dine opgaver til dørs. Desuden har du en struktureret tilgang til dine opgaver. Du kan lide at arbejde sammen med andre og trives i et dynamisk miljø. Det er vigtigt du har gode engelskkundskaber, da vi i virksomheden primært kommunikerer på engelsk.

Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig...

At blive en del af vores mission for bæredygtighed: ren energi for kommende generationer. Vi er et globalt team med en diversitet af kolleger, som deler en passion for vedvarende energi og har en kultur af tillid samt mandat til at gøre vores egne idéer til virkelighed. Vi fokuserer på personlig og professionel udvikling til at vokse internt inden for vores organisation. Siemens Gamesa tilbyder en bred vifte af fordele, herunder fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra, en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, en attraktiv lønpakke (fast/variabel) og lokale fordele som f.eks. en frokostordning, medarbejderrabatter og meget mere.

Yderligere information

Hvis du har specifikke spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ansættende leder, Jan Fonager Noergaard på +45 29693537. For yderligere information vedrørende rekrutteringsprocessen kan du kontakte den primære rekrutteringskonsulent, Mia Nielsen via e-mail mia.nielsen.ext@siemensgamesa.com
Husk venligst at anføre job-ID’et i denne e-mail. Job-ID’et ser således ud: R-14112.

Venligst ansøg ved at klikke på ”ansøg nu”. Vi gør venligst opmærksom på, at ovenstående e-mail ikke må bruges til at sende ansøgninger eller CV’er og at disse i givet fald ikke vil komme i betragtning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Gamesa
Borupvej, 16
7330 Brande

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt / efter aftale

Kontakt

Jan Fonager Noergaard
tlf.: +45 29 69 35 37.

Hvordan forestiller du dig fremtiden?

Om os

Siemens Gamesa is an equal opportunity employer and maintains a work environment that is free from discrimination and where employees are treated with dignity and respect. Employment at Siemens Gamesa is based solely on an individual's merit and qualifications, which are directly related to job competence. Siemens Gamesa does not discriminate against any employee or job applicant on the basis of race, ethnicity, nationality, ancestry, genetic information, citizenship, religion, age, gender, gender identity/expression, sexual orientation, pregnancy, marital status, disability or any other characteristic protected by applicable laws, rules or regulations. We adhere to these principles in all aspects of employment, including recruiting, hiring, training, compensation, promotion and benefits.

We are driven by people - from more than 100 different countries, they build the company we are every day. Our diverse and inclusive culture encourages us to think outside the box, speak without fear, and be bold. We value the flexibility that our smart-working arrangements, our digital disconnection framework and our family-friendly practices bring to the new way of working.

Læs mere om bemyndiggørelse af vores medarbejdere
 

Mere fra Siemens Gamesa 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere