Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Eventelev søges til OrgaNicer - VisitHerning's møde og eventbureau


Vi løber stærkt – vil du løbe med?

Ønsker du en uddannelse indenfor eventbranchen og har en god fornemmelse for service og kundekontakt, så er du den elev, vi leder efter til OrgaNicer – VisitHernings møde- og eventbureau.

Dine opgaver vil spænde vidt. Fra gæstekontakt ifm. arrangementer til koordinering med områdets hoteller og leverandører samt det administrative arbejde ifm. opsætning af registreringsskemaer, fakturering m.m. Ofte i samarbejde med kunder og partnere.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor du sammen med dine kolleger skal håndtere mange forskellige projekter og events – fra mindre møder til store internationale sportsbegivenheder. Et arbejde som sker i tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere.

I OrgaNicer arbejder vi med forskellige systemer, f.eks. Aventri til registrering af gæster, Podio til projektstyring og Picasso til hotelhåndtering. Vi forventer ikke, at du kan systemerne på forhånd, men vi forventer, at du har flair for IT og en stor lyst til at lære nye systemer.

Vores forventninger til dig:

  • Du har lidt erfaring med arbejdslivet og har gerne været i udlandet. 
  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.
  • Du er fleksibel med hensyn til opgaver og en omskiftelig hverdag – og under events også med arbejdstiderne. 
  • Du har mod på komplekse arrangementer/projekter, som kræver stort overblik – og en tæt kontakt med vores samarbejdspartnere. 
  • Du er en god holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt – også når der er pres på. Vi hjælper naturligvis hinanden igennem de mange opgaver. Vores filosofi er, at det går nemmere, når vi har det sjovt sammen 
  • Du kan godt lide at arbejde med fastlagte mål og skarpe deadlines – og så er du selvfølgelig både ansvarsbevidst, kunde- og serviceminded

Til gengæld kan vi tilbyde dig en humørfyldt og udfordrende arbejdsplads. I OrgaNicer bliver du en del af et skarpt team på tre personer. OrgaNicer er en del af VisitHerning, og i alt er vi pt 8 ansatte. Opgaverne løses med dedikerede, professionelle og fantastiske samarbejdspartnere.

Arbejdstiderne er som udgangspunkt mellem 8 og 16 på alle hverdage, og med enkelte vagter i weekender og på aftener hen over året.

Vi håber, du kan starte i jobbet senest 15. januar 2022. Hvis du vil vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte bookingchef Annette Bang Nielsen på 9627 2230 eller abn@organicer.dk

Ansøgninger sendes til job@visitherning.com. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

OrgaNicer 
Østergade 21
7400 Herning

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 15. januar 2022

Kontakt

Annette Bang Nielsen
tlf.: 9627 2230
info@elevportalen.dk.

Om OrgaNicer

OrgaNicer er et landsdækkende møde- og eventbureau og en del af VisitHerning – Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Vi har erfaringen og ekstra ressourcer, som man kan trække på ifm. eventafvikling. Vi stiller de udfordrende spørgsmål, gennemtænker alle detaljer og løser praktikken. Vi arbejder også med mødedesign, konceptudvikling og kommunikation. I samarbejde med kunden sørger vi for et vellykket arrangement.

Læs mere på www.organicer.dk

Mere fra OrgaNicer 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere