Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøgningsfristen er udløbet

DHL Kastrup søger administrations-elev med HR som speciale 


DHL søger en engageret administrationselev med HR som speciale

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for administration? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder? 

Så er jobbet som administrativ elev med HR som fokus, på vores Kastrup kontor i DHL sikkert noget for dig. 

DHL Global Forwarding, Danmark består af 200 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer i Aalborg, Vejle og Kastrup. Vi vil gerne styrke vores lille, men meget passionerede HR team, bestående af vores HR chef og en HR konsulent – og derfor søger vi en motiveret, engageret og humørfyldt elev med ansættelsesstart 01. februar 2022.

DHL tilbyder 

Som administrativ elev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en uddannelse, hvor vi ligger vægt på at du får en god dagligdag, hvor du får masser af mulighed for, at tage ansvar og blive involveret i mange forskelligartede opgaver. Selvfølgelig med støtte fra dine kolleger. 

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på Roskilde Handelsskole. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på tilbage i virksomheden. 

Som administrativ elev i DHL, vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere administration ifht. rekruttering, kurser, Rewards & Recognition. Derudover vil du lære om kommunikation og koordinering af projekter og events – og mange andre opgaver. 

I DHL Global Forwarding har vi et uformelt arbejdsmiljø med mange gode og super passionerede kolleger. Vi arbejder hver dag på, at blive en af Danmarks bedste arbejdspladser og medarbejdernes (både nuværende og kommendes) første valg.

Hvem er du? 

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt. Du trives med skarpe deadlines og har fokus på kvaliteten i dit arbejde, og du ser service, som en naturlig del af din dagligdag. 

Sprogligt skal du kunne begå dig – professionelt – på både dansk og engelsk. 

Uddannelsesmæssigt er der mange veje ind i vores branche. Har du en gymnasial baggrund som HHX eller EUX, kan du starte direkte på uddannelsen. Har du en STX eller HTX uddannelse, skal du inden din første arbejdsdag have en 5 ugers grunduddannelse; som skolerne også tilbyder online. 

Da vi er et firma med masser af diversitet vil vi hellere end gerne modtage din ansøgning uanset din baggrund, såfremt de er adgangsgivende til kontoruddannelsen med speciale i administration. Hvis du er i tvivl om dine egne adgangskrav, kan du altid få vejledning fra din lokale studievejleder.

Ansøgning 

Din ansøgning skal indeholde ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser samt eventuelle anbefalinger. Hvis du er over 25 år, bedes du medsende RKV (realkompetencevurdering), som du kan få udarbejdet på nærmeste handelsskole. 

Ansøgningsfrist er søndag d. 12. december 2021,  men vi kunne godt finde på, at holde samtaler løvende og tage annoncen ned så snart vi har fundet vores skønne kollega. 

Din ansøgning samt øvrige papirer skal sendes til os via "Ansøg nu" knappen på denne side. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen som speditørelev, er du velkommen til at kontakte manager HR konsulent Dina Brendle på Telefon 36 90 55 07 eller på hr.dgf.dk@dhl.com

Læs meget mere om DHL på vores hjemmeside www.dhl.dk 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kirstinehøj 42
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 12. december 2021
Tiltrædelse: 01. februar 2022

Kontakt

HR konsulent Dina Brendle
tlf.: 36 90 55 07
hr.dgf.dk@dhl.com


DHL Global Forwarding som arbejdsplads


.

Om DHL Global Forwarding

DHL er verdens førende logistikvirksomhed. Hver dag arbejder mere end 380.000 professionelle forsendelsesmedarbejdere i over 220 lande og regioner på at hjælpe dig med at krydse grænser, nå ud til markeder og skabe vækst i din virksomhed. Eller blot at sende et brev til dine nærmeste. I Danmark arbejder vi på tre lokationer, Aalborg, Vejle og Kastrup.

Mere fra DHL Global Forwarding

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos DHL Global Forwarding

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere