Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøg nu

Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly


Til vores kontorer i København og Odense søger vi ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022. 

Er du helt tosset med tal, og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen? Hos Baker Tilly vil du som revisortrainee komme igennem et grundigt og spændende 2-årigt traineeforløb, som bl.a. giver basisviden om opstilling af regnskaber, regnskabsprincipper og bogholderi - det du skal bruge, på vejen til din karriere som en dygtig revisor. Udover selve traineeforløbet vil du blive en del af et fællesskab, som er helt unikt både på det sociale og faglige plan. 

Baker Tilly som arbejdsplads

Hos os får du opbygget et solidt fundament for din fremtidige karriere. Vi vil sikre dig en konstant udvikling af dine kompetencer og dyrke dine styrker og styrke dine svagheder. Der vil være fokus på dig, og du har løbende evalueringer med vores dygtige managerteam, der har sammensat et internt studieforløb. Allerede som revisortrainee vil du få mulighed for at komme med på alle slags opgaver, store som små, og du vil hurtig få ansvar for egne opgaver. Du vil få tilknyttet en mentor, så du kommer aldrig til at stå alene, og du vil altid have dine andre kolleger at sparre med og læne dig op ad.

Vi vil tilbyde dig en fuldtidsstilling, hvor du sideløbende læser HD 1. del. HD-studiet betales af Baker Tilly, og samtidig får du en god grundløn, overarbejdsbetaling, og bliver tilmeldt vores pensionsordning og sundhedsforsikring.

Efter traineeforløbet er der mulighed for at fortsætte i virksomheden som assistent i revisionsafdelingen, hvor du kommer lidt mere i dybden af revisions- og regnskabsopgaverne, sideløbende med, at du læser HD 2. del.

HVEM ER DU?

  • Du har færdiggjort en HHX eller STX, og kan opfylde adgangskravene til HD-studiet.
  • Du besidder et stort drive, er videbegærlig og ambitiøs.
  • Du er pligtopfyldende, lærenem og fleksibel og indstillet på, at arbejdsbyrden i nogle perioder er højere end andre.
  • Du er frisk, smilende og udadvendt, og udstyret med en god ordenssans.
  • Du har et godt kendskab til IT og kan uden de store problemer tilpasse dig flere forskellige IT-systemer, herunder Office-pakken.

Vi forventer, at du naturligvis er serviceminded, ansvarsbevidst og forstår vigtigheden af at overholde deadlines i en til tider travl hverdag og således kan bevare overblikket under pres.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer og afdelinger, hvor det sociale liv er godt og forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-stafetten, julefrokost, årlig tivolitur, fredagsbar med mere.

Lyder jobmuligheden som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen som revisortrainee, så send os en skriftlig ansøgning gennem linket her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dokumenter som dit CV, karakterbevis fra folkeskolen samt karakterer fra STX eller HHX, eventuelt anbefalinger med videre.  

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Ida Ytterberg Jessen.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Odense og Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen 
tlf.: 30 73 06 58


.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 130 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 2 kontorer, henholdsvis i Odense & København, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere. 

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

  • PASSION 
  • ONE FIRM 
  • BEST IN CLASS 
  • THINK STRAIGHT 
  • TALK STRAIGHT

Mere fra Baker Tilly

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere