Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Revisorelev til TT Revision


Hvad søger vi

TT Revision søger en revisorelev, der gerne vil lære noget om bogføring, regnskab, revision, skat og moms. Det foregår med opbakning fra kollegaer og der vil også være dialog med kunder og samarbejdspartnere. Er det noget for dig? Så læs endelig videre…

Vores kunder er primært små- og mellemstore selskaber (SMV-segmentet). Desuden løser vi en række opgaver for personlig drevne virksomheder. Vi beskæftiger os også med ejer- og andelsboligforeninger, brancheorganisationer, foreninger og fonde, så det er en bred sammensat kundeportefølje, du kan komme til at arbejde med.

Internationalt deltager vi i revisorsamarbejdet med Kreston Global og ønsker du senere at få et ophold i udlandet gennem Kreston Global, så er der også mulighed for det.

Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone, hvor sparring foregår på kryds og tværs af alder og anciennitet, og hvor du får en klar udmelding om dine succesmål med løbende månedlig opfølgning. Vores mål er at sikre du bliver ”best in class” og du tilegner dig de grundlæggende egenskaber som revisor under dit elevforløb. Af samme årsag har vi udviklet en elevhåndbog, der danner grundlag for, at du opnår opsatte læringsmål under din elevperiode.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere fra kunde til kunde, men vil omfatte følgende i elevperioden:

  • Revision og regnskabsopgaver for en række mindre kunder 
  • Bogføringsopgaver 
  • Lønningsregnskab og indberetning 
  • Momsopgørelse og indberetning, herunder også lønsumsafgift
  • Lettere rapporteringsopgaver 
  • Afstemning og klargøring af regnskabsmaterialet til revisorerne i forbindelse med årsafslutning

Vi forventer…

Du har afsluttet HHX-uddannelsen. Hvis du har færdiggjort eller er ved at færdiggøre uddannelsen, som finansøkonom/Financial controller vil det være en fordel, men ikke et krav for at søge stillingen.

Vi forventer desuden, du kommer med godt humør og mod på at lære mere og nyt. Dine opgaver vil være afvekslende og der vil være mulighed for at sætte præg på din arbejdsdag.

Når du starter hos os, vil du blive præsenteret for en plan som beskriver et introduktionsforløb, med angivelse af dine kommende arbejdsopgaver, og du vil desuden blive tilknyttet en fast ”Buddy”, som vil hjælpe dig fagligt, men også sikre, at du falder godt til hos os.

Du vil gennemgå et to årigt struktureret elevforløb, hvor du vil følge FSR – danske revisorers undervisningsforløb for revisorelever sideløbende med at du får en masse praktisk erfaring hos os. Du vil også få mulighed for at starte på HD-studiet.

Som person, er du indstillet på at være en del af holdet, og respekterer dine kunder og kollegaer, sætter en ære i kvalitet og fremtræder troværdigt og tillidsvækkende.

Du vil få fast arbejdsplads på vores kontor på Indiakaj, hvor du sammen med 27 andre kollegaer vil blive omdrejningspunkt for vores kunder. Du vil også kunne få enkelte opgaver på vores kontor på Amager under elevperioden.

Vores kontor ligger centralt med kort afstand til Østerport Station med gode bus-, tog- og metroforbindelser.

Du tilbydes gode arbejds- og personaleforhold i et røgfrit miljø, fast lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring samt mulighed for frokostordning.

Elevperioden begynder den 1. august 2022, men vi ansætter dig gerne allerede fra januar næste år (alternativt fra februar), hvor du frem til 1. august kan ansættes som assistent med mulighed for at lære kollegaer, TT Revision og systemer at kende. I forløbet fra januar og frem til 1. august 2022 vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med en masse af de opgaver som venter under elevperioden.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning samt cv til os snarest mulig. Send din ansøgning og cv sendes til Charlotte Braas på cb@ttrevision.dk. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Braas eller Jesper Madsen på tlf. 33 15 27 27.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TT Revision
Indiakaj 6
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022 (alt. fra januar / februar)

Kontakt

Charlotte Braas
tlf.: 33 15 27 27.

Mere fra TT Revision 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere