Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Scan Global Logistics søger speditørelever til Viby J


VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS.

Vi søger lige nu 15 nye elever over hele landet – og der er gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland efter endt forløb.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære.

For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen. Med over 2300 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i Danmark og resten af verden. Det kan for eksempel være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed samtidig med at holde et højt serviceniveau over for vores kunder.

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes. Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt og åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig!

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores 9 kontorer i Danmark og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet. Dette er dog ikke et krav.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende. Vi har som udgangspunkt opstart d. 1. september, men har enkelte elevpladser ledige med opstart hurtigst muligt. Så skriv gerne i din ansøgning hvornår du har mulighed for at starte. Vil du vide mere, så kontakt Ditte Rasmussen, Senior Business Partner, People & Culture, på telefon 32 48 00 05.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for tips til hvordan man laver et CV og skriver en ansøgning? Se mere her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics
Hasselager Centervej 15-17
8260 Viby J

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende - dog senest 31. august 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Senior Business Partner, People & Culture, Ditte Rasmussen
tlf.: +45 32 48 00 05
tlf.: +45 60 10 12 83.

SGL Trainee Program

SGL Trainee Program I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært. Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere