Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøg nu

Forsikringselev hos Tryg, TJM og Alka Forsikring


Tag skridtet og bliv forsikringselev - det er et valg, du ikke vil fortryde!

Vi i Alka, TJM og Tryg tilhører den samme store koncern. Vi tilhører den finansielle sektor, men vores hovedfunktion er at hjælpe, når uheldet er ude. Som elev hos os får du ansvar og belønning fra dag ét – og dag to er du i gang med at hjælpe din første kunde.

Du kan se frem til at mærke tillid og anerkendelse for dit arbejde. Du har dit team, din leder og en personlig vejleder i ryggen, så du kan roligt kaste dig ud på dybt vand.

Arbejdsforholdene er gode, elevlønnen starter på 18.579,75 kr. pr. måned. Du vil have adgang til fitness-, frokost- og gode forsikringsaftaler – samt et kreativt pauseområde, hvor du bl.a. kan slå en kollega i FIFA, bordtennis, bordfodbold mv.

Din hverdag på kundens side – i en salgs- eller skadeafdeling
Vi søger både elever til salg og skade – uanset området er du sikret en god og lærerig elevtid. I din ansøgning er du velkommen til at sætte nogle ord på, hvorfor du måske selv mener, at du hører hjemme i Salg eller Skade, men vi beslutter det ud fra dit cv og din ansøgning. Begge steder er dit mål, at kunden føler sig tryg ved sin dækning – og tryg ved din rådgivning:

I skadeafdelingen er din opgave at skabe overblik: hvad er dækket, hvad er ikke, og hvad sker der nu? Oftest er det længe siden kunden sidst har talt med en forsikringsrådgiver, derfor spørger du (hvis det passer i situationen!) til kundens forhold og overvejer, om der er brug for en forsikringsgennemgang. Enkle ændringer klarer du selv, ellers kan du tilbyde et opkald fra en kollega.

I salgsafdelingen hjælper du kunden med den dækning, han eller hun spørger efter, og derefter spørger du til øvrige behov. Ny computer, bil, elcykel, partner, hund, nyt hus, job, barn? Måske skruer du op eller ned for en dækning, bilens kilometer, opretter et barn, sletter en hund … Så er kunden glad for sin dækning – og for din rådgivning.

”Som elev er man ansat på lige vilkår med alle sine øvrige kollegaer. Hvis man tager ansvar og initiativ, får man også lov til at vise, hvad man kan. Man kommer ind i et fantastisk miljø, med gode kollegaer, gode arbejdsforhold, et super sammenhold og sidst men ikke mindst, en afvekslende og spændende hverdag.”
Citat fra en nuværende elev

Vi er ambitiøse på dine vegne
Vi har klare målsætninger, både fælles og individuelt, og vi ved altid, hvor tæt på målene vi er. Denne tydelighed bruger vi til at udvikle os og til at fejre fælles succes.

Hvor du end begynder, så er du på ingen måde bundet til det området resten af din karriere. Vi går efter at udvikle dig hele vejen, så længe du selv er ansvarlig omkring din egen udvikling, engageret i det, du gør, og nysgerrig på dét, du ikke ved endnu.

Du skal have lyst til at skabe udvikling og til at tage et medansvar for at udfolde dit talent. Hvis du er ambitiøs ligesom den koncern, du bliver en del af, så er dine karriemuligheder enorme.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis

 • Du har afsluttet eller afslutter HHX, STX eller EUX Business i sommeren 2022, men er stadig ivrig efter at lære nyt. 
 • Du har talent for salg og kundeservice med godt humør og god dialog med alle typer af kunder. 
 • Du tænder på, at dit team når sine mål, og på at være én af dem, der gør en forskel. 
 • Du nyder, at hverdagen er varieret, dog i en fast struktur.

Hvor i landet vil du helst starte?

Vi er en af de få virksomheder, som kan tilbyde elevpladser flere steder i landet. Skriv derfor i din ansøgning, hvilket sted (eller flere) du foretrækker:
 • Aarhus 
 • Ballerup 
 • Kolding 
 • Næstved 
 • Valby

Søg snarest muligt og senest 30. januar 2022

Du søger online via 'Ansøg nu' knappen nedenfor, og din ansøgning skal indeholde:

 • Ansøgning 
 • CV 
 • Terminskarakterer eller eksamensbevis

Vi screener løbende indkommende ansøgninger. Går du videre, bliver du inviteret til en introduktionsdag og senere hen et 2-timers gruppeinterview. Hvis alt går godt, bliver du derefter ringet op af din kommende leder. Uddannelsen starter i september 2022.

Coronasituationen kan naturligvis give ændringer – vi holder alle ansøgere opdateret. Har du andre spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til rekruttering@tryg.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Vi opfordrer alle uanset køn, alder, baggrund, handikap eller oprindelse til at søge stillingen. Vi er stolte af at have høj medarbejdertilfredshed, stærk faglighed og lige muligheder for at udvikle sin karriere i Tryg-koncernen. Tryg er Danmarks største forsikringskoncern med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Tryg er i gang med at overtage ejerskabet af Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Norge. Når det er tilendebragt, vil vi være Skandinaviens største skadeforsikringsselskab. I Danmark består koncernen blandt andet af Tryg, Alka, TJM og Tryg Garanti. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg-koncernen og står bag TrygFonden. Sammen arbejder vi hver dag, på hver vores måde, for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Se mere på www.tryg.dk

Sted

TRYG, TJM & ALKA Forsikring søger til følgende lokationer:
Aarhus, Ballerup, Kolding, Næstved & Valby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. januar 2022
Tiltrædelse: September 2022

Kontakt

rekruttering@tryg.dk


.

Alka – vil du mere med din elevuddannelse?
Har du drive, vindermentalitet og vil du være en del af branchens frække dreng i klassen? Så står vi klar med en skræddersyet uddannelse, mulighed for bonus allerede andet år samt en arbejdsplads, hvor du først og fremmest er en del af et stærkt fællesskab.

I Alka bliver du ikke bare en af Danmarks bedste rådgivere, du bliver også specialist inden for salg gennem interne uddannelser, som ikke kun kan bruges i forsikringsbranchen. Hos os lærer du at yde Danmarks bedste kundeoplevelse gennem salg og professionel rådgivning.

TJM – når fællesskabet er større end selskabet
TJM Forsikring er grundlagt af faglige organisationer og er Danmarks bedste forsikringsselskab målt på både kunde- og medarbejdertilfredshed. Som elev hos TJM får du dermed ikke blot en fantastisk arbejdsplads. Du får også en helt enestående karriereplatform hos en virksomhed, som virkelig mestrer at udvikle sine egne talenter. Vores flotte, åbne og moderne kontorlandskab ligger i Valby få minutters gang fra Valby Station.

Tryg Privat - Skandinaviens største tryghedsskaber
Som elev i Kundeservice Privat bliver der taget hånd om din udvikling fra den første dag. Vi sørger for en god oplæring i vores Onboarding team, hvor du får al den viden, du har behov for, for at kunne hjælpe vores private kunder. Vi har altid højt til loftet, vi fejrer hinandens succeser og vores hverdag er altid præget af et højt tempo.

I Kundeservice er vi 170 kunderådgivere, og vi er fordelt på 9 teams. Vi besvarer indgående kald fra vores private kunder og vores partneraftaler. Vi besvarer ca. 60.000 kald om ugen, og vores mål er at yde den bedste service hver gang.

Vi tilbyder dig en sjov og professionel arbejdsplads, hvor høj faglighed og bordtennis sagtens kan gå hånd i hånd.

Tryg Erhverv – når ambitioner og talent samles under samme tag
Hos Erhverv søger vi energiske salgselever, kombineret salg og skadeelever og udelukkende administrative elever, i både Århus og Ballerup. Vi har mange forskellige opgaver, men fælles er, at vi altid tager udgangspunkt i kundens behov. Vi søger modne, ansvarsbevidste og arbejdsomme elever, som tør at give den gas, samtidig med at vi har det sjovt sammen.

Brænder du for at lære en masse nyt, så har vi opgaverne og sted til dig.

Tryg Skade – vi skaber tryghed, når der er allermest brug for det
Har du lyst til at gøre en forskel, når kunden skal bruge sin forsikring, og har du evnerne til at holde hovedet koldt, når tingene bliver mere komplekse? Er du interesseret i jura samt et væld af anderledes problemstillinger? Er svarene ja, så er skadeområdet sikkert lige noget for dig. Vi tilbyder - foruden et fantastisk, meningsfuldt og sjovt job - en hverdag med høj faglighed, masser af søde kollegaer og et fedt arbejdsmiljø, hvor der bliver taget hånd om dig og din uddannelse.

Mere fra TJM Forsikring

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere