Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøg nu

Bliv kontorelev i Egedal Kommune


Vi søger lige nu fire nye kontorelever pr. 1. september 2022

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Kontoruddannelsen tager op til 2 år og veksler mellem skoleperioder på Niels Brock i København og praktik hos os. Du vil få indblik i forskellige arbejdsområder og få prøvet kræfter med mange forskelligartede opgaver, som vil give dig et godt udgangspunkt for din fremadrettede karriere.

Elever til speciale i Offentlig Administration 

I løbet af din praktik i Egedal Kommune, vil du arbejde inden for to forskellige fagområder (centre), med en god veksling mellem administrative- praktiske – og udviklingsmæssige opgaver. Der kan være sagsbehandling, receptionsopgaver, betjening af borgere, både personligt som telefonisk. Du kommer til at være en del af et team og arbejde på tværs af forskellige faggrupper, og vi lægger vægt på, at du kommer til at arbejde med så mange områder som muligt.

Som elev med speciale i Offentlig Administration deltager du i en studietur til Bruxelles. Her vil du bl.a. få indblik i sammenhængen mellem kommunal-, national- og international politik.

Vi kan tilbyde

I Egedal Kommune kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse på en arbejdsplads med mange fagligheder og et godt rum for læring. Du får ansvar og indgår på lige fod i et team, hvor du vil møde gode, hjælpsomme kolleger, der gerne bidrager til din læring.

Du vil få din egen vejleder, der vil sørge for et godt og stabilt uddannelsesforløb og alsidighed i opgaverne. Derudover får du også et godt socialt sammenhold med de andre elever via vores elevnetværk, hvor der afholdes netværksmøder med fagligt indhold. I netværket kommer du til at sparre med de andre elever på tværs af centre og årgange. Vores elever har et stærkt netværk og opnår i tiden hos os personlig udvikling, gode relationer og venskaber.

Egedal Kommune ligger i udkanten af Storkøbenhavn – kun 35 minutter fra Københavns Hovedbanegård med S-tog. Du vil få din daglige gang på Egedal Rådhus i Ølstykke. Som medarbejder får du gratis adgang til gode fitnessfaciliteter lige ved siden af rådhuset, samt mange andre personalegoder.

Vi vil være kendt for at skabe verdens bedste hverdag for kommunens borgere. Til at understøtte den ambition, arbejder vi hele tiden med, at skabe den mest fleksible arbejdsplads for alle medarbejderne i Egedal Kommune

Vi ønsker os

Vi ønsker os af dig, at du har lyst til at være på en alsidig arbejdsplads, at du har interesse for faget og lysten til at lade dig udfordre både fagligt og personligt.

Stillingen kræver at du kan tage ansvar for egen læring, byde ind på opgaver, at du er nysgerrig, har gå-på-mod og har lyst til borgerkontakt.

Du skal have gode danskkundskaber og være habil bruger af Office-pakken.

Optagelseskrav 

Det er vigtigt, at du allerede har – eller inden 1. september 2021 har bestået – én af følgende uddannelser:

  • EUX kontorlinje
  • HHX
  • STX/HTX/HF + 5 ugers EUS
  • HG2/HGS/HGV med adgang til specialet offentlig administration

Hvis du fylder 25 år inden dit grundforløbs påbegyndelse, skal du ligeledes medsende en realkompetencevurdering. Kontakt Niels Brock hvis du er i tvivl.

Løn og ansættelse

Din løn pr. måned det første uddannelsesår er 15.159 kr. stigende til 15.955 kr. det andet år. Voksenelevløn er 22.733 kr. til alle over 25 år. Ansættelse er på KL’s overenskomst for Administration og IT. I forbindelse med ansættelse indhentes straffe – og børneattest.

Hvis du har yderligere spørgsmål? 

Vil du vide mere om Egedal Kommune og om hvordan det er at være elev, kan du læse mere på vores hjemmeside under kontorelev.

Du er også velkommen til at kontakte elevansvarlig Eva Vinther Andersen på tlf. 72 59 64 10 eller mail eva.vinther.andersen@egekom.dk.

Ansøgning

Send os din ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv, dine interesser, hvorfor du søger netop denne stilling og ikke mindst, hvorfor vi skal vælge netop dig!

Husk at vedlægge CV og kopi af eksamensbevis eller dine seneste terminskarakterer.

Ansøgningsfrist er den 20. februar, 2022 og vi forventer at afholde samtaler den 1. og 3. marts 2022.

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Eva Vinther Andersen
tlf.: 72 59 64 10
Mail: eva.vinther.andersen@egekom.dk.

Egedal Kommune

Egedal er en kommune, hvor hverdag og fællesskab er i bevægelse. Her kan man leve og bo midt i grøn natur i et af vores 17 aktive lokalsamfund. Egedal Kommune er en del af Greater Copenhagen, som skaber vækst og udvikling i hovedstadsområdet. 

Læs mere om os på egedalkommune.dk 

Mere fra Egedal Kommune

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere