Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøg nu

Pressalit A/S søger salgselev til projektsalg


Salgselev til det danske marked i Pressalit

Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalits Projektsalgsafdeling på vores hovedkontor i Ry, som beskæftiger sig med salg og servicering af virksomhedens kunder. I denne stilling er der fokus på projektsalg inden for hjælpemidler på det danske og nordiske marked.

Pressalit A/S er beliggende i Ry og er en af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne. Vi er en væsentlig spiller i branchen og et internationalt brand med datterselskaber flere steder i verden.

Vi søger en salgselev, som vil blive en integreret del af aktiviteterne i hverdagen og deltage i løsningen af de forskellige arbejdsopgaver. Du vil hurtigt få et selvstændigt ansvar med egne opgaver. Du vil få en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden og udadtil, og du vil komme til at arbejde i et åbent kontorlandskab.

Du vil komme til at samarbejde med målrettede, engagerede og erfarne kolleger, der gennem mange år har opnået stor viden og ekspertise inden for vores kernekompetencer.

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Servicering af kunder, tilbudsgivning og ordrebehandling 
  • Support til kunder og sælgere i forbindelse med produktinformation 
  • Skriftlig og telefonisk kontakt med kunder og samarbejdspartnere 
  • Support til kunder og sælgere med indretning af badeværelser i forskellige tegneprogrammer 
  • Hjælpe til ved virksomhedsbesøg og i denne forbindelse forestå bl.a. rundvisninger 
  • Messedeltagelse

Du kendetegnes ved:

At være åben, imødekommende, stabil og ansvarsbevidst. Du er omstillingsparat og kan håndtere pres og holde mange bolde i luften samtidigt. Du er initiativrig og ivrig efter at lære og udvikle dig på et fagligt og personligt plan. Du trives med administrative opgaver, der kræver sans for struktur og detaljer. Indgangsvinklerne til en elevstilling kan være mange, og vi forventer, at du:
  • Har EUX Business, EUDS, HHX eller tilsvarende. 
  • Er en kompetent IT-bruger og har erfaring med Microsoft Office .

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig en unik mulighed for læring og udvikling i en stor salgsafdeling, der er vant til at have elever. Du bliver tilknyttet elevansvarlig, der følger dig gennem din elevtid og vejleder dig—både i forhold til dine daglige opgaver og din videre udvikling.

Du bliver en del af en virksomhed, der er i fortsat udvikling, og som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Pressalit-kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed med en tydelig og stærk CSR-profil. Frihed under ansvar er en del af hverdagen. Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Du vil få en grundig introduktion til dit arbejdsområde samt en kompetent indføring i selve funktionen.

Yderligere information:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og karakterer. Vi ønsker tiltrædelse medio august 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Director, Claus Lund Albertsen på telefon 21 68 37 90 eller elevansvarlig Pia Reinert på tlf. 8788 8653 eller mail pre@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte HR Consultant Line Herlev på 2777 7503.

For at komme i betragtning til denne stilling skal ansøgning, CV samt karakterer uploades via 'Ansøg nu' knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Pressalit A/S
Pressalitvej 1
8680 Ry

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2022
Tiltrædelse: Medio august 2022

Kontakt

Sales Director, Claus Lund Albertsen
tlf. 21 68 37 90.

Pressalit A/S

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. Virksomheden deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. Følg os på nedenstående links, for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.

Mere fra Pressalit A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere