FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv dekoratørelev i IKEA Odense

IKEA er fuld af muligheder. Du kan sætte konkrete mål og følge dem, eller du kan ændre planer og gribe de chancer, du får undervejs.

Drømmer du om en fremtid inden for indretning og visuelt design?- Så er uddannelsen til dekoratør / visual merchandiser begyndelsen på en spændende karriere.

Derfor er vi helt vilde med dig

Som vores nye dekoratør-/Visual merchandiserelev i IKEA er du en kreativt tænkende person, der har passion for menneskers liv og indretning i hjemmet. Det 2-årige uddannelsesforløb veksler mellem skoleforløb og praktikker i varehuset. I varehuset kommer du til at arbejde i vores kommunikation og indretningsafdeling, hvor du bl.a. vil blive uddannet i varepræsentation, visuel kommunikation, styring af koncepter og udarbejdelse af salgsfremmende aktiviteter. Du kommer til at arbejde strategisk med butiksindretning, kundeflow, udstillinger og vareopstillinger samt optimering af dette.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:

  • Har en adgangsgivende uddannelse som fx EUD Business, EUX Business, HHX, STX*, HF*, HTX* (*Inkl. EUS supplering) eller en realkompetencevurdering 
  • Har et skarpt øje for trends og inspiration og kan udtrykke det visuelt
  • Er klar på at bruge din fysisk i dit arbejde, tager arbejdshandskerne på, og er med hele vejen, også når håndværksmæssige opgaver som f.eks. male, samle inventar og stå på stige med en skruemaskine skal løses. 
  • Tænker i kreative, bæredygtige og omkostningsbevidste løsninger
  • Er parat til at indgå i et arbejdsmiljø fuld af forandringer og med mange bolde i luften.
  • Er motiveret for at arbejde i detailbranchen og har forståelse for den totale kundeoplevelse.

Hvad du skal lave - dag for dag

Du bliver en del af det team, som har ansvaret for vedligehold af vores kommercielle områder og udstillinger. Du får ansvar for at skabe kreative løsninger, der bidrager direkte til vores forretning, og du er med til at inspirere vores mange kunder, når de skal finde løsninger til hjemmet. Du indgår i samarbejde med både salg og logistik, og bliver en support til forskellige afdelinger når det kommer til at udstille produkter samt bygge om i varehuset, så det tilpasses de fire årstider.

Dine opgaver bliver at:

  • Bidrage til at gøre IKEA til det foretrukne valg, når det kommer til køb af møbler og boligtilbehør. 
  • Bruge vores stærke og bredtfavnende sortiment til at fremvise forskellige stilgrupper og produkter, så de henvender sig til de mange menneskes forskellige smag og behov 
  • Benytte forskelligt værktøj og udføre håndværksmæssige opgaver, når vi bygger om i vores udstillinger

Derudover vil der i løbet af din elevtid være 10 skoleophold af én uges varighed, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på IBC Innovationsfabrikken i Kolding hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i en teoretiske del af uddannelsen som dekoratør/visual merchandiser. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse.

Om dette arbejdsområde

I varehuset bliver du en del af et kreativt team, der tænker i nye måder at sammensætte produkter på. Du bliver ikke kun en del af vores kommunikation og indretningsafdeling, men får også et stærk samarbejde med alle andre funktioner i varehuset. Vi har et rigtig godt sammenhold på tværs af varehuset, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Hos os har du mulighed for at skabe et stærkt netværk og du har uendelige muligheder for at udvikle dig - også efter din elevuddannelse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

For at blive elev i IKEA behøver du ikke at skrive en ansøgning. Send os dit CV og svar på vores spørgsmål, så er du allerede i betragtning! Til information foregår 1. samtale som et videointerview, hvor du filmer dig selv, mens du besvarer en række spørgsmål. Herefter afholdes 2. samtale enten som et gruppeinterview eller almindelige samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ikea.com – vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 48 timer. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Øvrige informationer

  • Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit 
  • Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne mandag-fredag. Enkelte aften- og weekendvagter kan dog forekomme 
  • Løn efter HK’s butiksoverenskomst 
  • Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc. 
  • Opstart pr. 1/9-2022

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

IKEA, Odense
Ørbækvej 91
5220 Odense

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. februar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os:
recruitment.pc.dk@ikea.com


IKEA som arbejdsplads



.

En del af IKEA

Som dekoratør/visual merchandiser elev bliver du en del af kommunikations & indretnings temaet i dit varehus. Du kommer til at beskæftige dig med det visuelle udtryk i varehuset igennem praktisk håndværk. I din praktik vil du blandt andet arbejde med:

  • Skabe & sikre det visuelle udtryk 
  • Planlægning af events & kampagner
  • Produktsortiment
  • Samarbejde på tværs af funktioner

Mere fra IKEA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til dig at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®