FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv reservedelselev hos SCANIA Sorø


SPÆNDENDE ELEVUDDANNELSE I LASTBILBRANCHEN INDEN FOR LAGERSTYRING OG SALG AF RESERVEDELE 

Til vores afdeling i Sorø søger Scania en elev til reservedelslageret med tiltrædelse hurtigst muligt. unne du tænke dig en uddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, hvor du lærer om lagerstyring, salg af reservedele og tilbehør til servicemarkedet inden for tunge køretøjer, så er du måske vores nye elev. 

Et af Scanias fokusområder er at bidrage til en bæredygtig fremtid, med en mobilitet der er bedre for både erhvervsliv, samfund og miljø, og du kan komme med på rejsen sammen med os. Med vores 16 værksteder og mere end 600 ansatte i Danmark, har Scania igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi som virksomhed kan halvere vores CO2-aftryk allerede i 2025. Vores fokus er blandt andet rettet mod fossilfri el, LED-belysning og CO2-neutral opvarmning. 

Om dig 

Du har måske bestået HG 2 eller HHX og har lyst til at fortsætte dit uddannelsesforløb med en reservedelsrådgiver uddannelse hos Scania. Det kan også være, at du bare har en særlig interesse for engros handel og lastbiler og ser muligheden for en spændende uddannelse i form af en ”ny mesterlære” hos os. Vi er åbne for at kunne tilbyde flere indgangsvinkler, alt efter hvilken baggrund du kommer med, og hvilken mulighed du ser for dig. Du behøver ikke have kendskab til lastbiler i forvejen, men du er ansvarsbevidst, selvstændig og har et godt humør. Du kan lide udfordringer og engagerer dig i de opgaver du får. 

Vi tilbyder 

Hvis du allerede har et grundforløb bag dig, der svarer til uddannelsesretningen, så vil uddannelsen som udgangspunkt tage 2 år inkl. flere skoleophold af 14 dages varighed på Business College Syd. 

Hvis du ser en ”ny mesterlære” som din mulighed, så vil du kunne forvente en uddannelsesperiode på 3 år, hvor det første år vil være en kombination af praktik og skole, typisk med 2-3 skoledage i løbet af ugen på en lokal handelsskole. I de 2 sidste år bliver skoleopholdene længere og med flere måneders mellemrum og vil foregå på Business College Syd. 

I dit daglige arbejde i afdelingen kommer du bl.a.til at lære at håndtere opgaver indenfor B2B salg, samarbejde med - og vedligehold af vores levarandører. Du vil komme til at arbejde med lagerstyring på et moderne autolager ved brug af den nyeste IT. Du lærer om intern logistik, ordrebehandling samt indkøb og du kommer til at arbejde med at analysere de nøgletal, som knytter sig til servicemarkedet. 

I hele Scania organisationen arbejder vi altid med løbende forbedringer, og derfor lærer du også at arbejde med flows og processer. 

Du får en bred kontaktflade med interne og eksterne kunder og får masser af gode kolleger. Du vil i kortere perioder få mulighed for også at komme på besøg i andre af vore Scania afdelinger for at opnå en bredere viden om Scanias servicemarked. Du vil blive udfordret både fagligt og personligt i en travl dagligdag. 

Ansøgning og spørgsmål 

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Reservedelskonsulent Stig Gøtje Larsen på tlf. 91344063. 

Du kan søge stillingen frem til den 28. februar 2022, men vi gør opmærksom på at vi behandler alle ansøgninger løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Ringstedvej 41
4180 Sorø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. februar 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Reservedelskonsulent, Stig Gøjte Larsen
tlf.: 91 34 40 63



.

Vores kerneværdier

Vores succes bygger på vores kerneværdier - kunden i centrum, respekt for den enkelte, eliminering af spild, dedikerede medarbejdere, team spirit og integritet. Kerneværdierne indgår i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid samt cementerer vores position i Traton Group. Disse værdier vil fortsat indgå i den måde, vi driver vores forretning baseret på en global førerposition inden for bæredygtig transport.

Mere fra Scania Danmark A/S 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®