Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

JP|Politikens forlag søger elev til Boghallen og Arnold BusckSted

JP/Politikens Hus
Rådhuspladsen 37 eller Købmagergade 49.
1785 København V, 1150 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Dan Guldin Kragelund 
tlf.: 26 71 97 34 / Dan.G.Kragelund@jppol.dk

Julie Mette Hyld Peitersen 
tlf.: 28 11 95 60 / julie.peitersen@jppol.dk.

Elsker du bøger? Synes du, at det er sjovt at møde mange forskellige slags mennesker og bruge din viden til at guide dem til den helt rigtige læseoplevelse? Har du lyst til at lære at opbygge udstilling, sammensætte sortimenter, lave marketing på SOME og meget mere? 

Så er det måske noget for dig at blive boghandlerelev i Boghallen eller Arnold Busck. 

Vores profil: 

 Politikens Boghal ligger på Rådhuspladsen 37, lige i centrum af København. Arnold Busck ligger på Købmagergade 49, lige ved Rundetårn. Tilsammen har butikkerne mere end 200 år på bagen, så hos os vil du opleve en stærk tradition, samtidig med at vi er moderne boghandlere med fokus på kundeoplevelsen og de seneste trends. 

Vi har ugentlige arrangementer på Boghallens Forfattertrappe og i Arnold Buscks signeringsvindue. 

Som elev hos os vil du blive en del af samarbejdet mellem de to forretninger som ligger 800 meter fra hinanden. Du vil få en god elevkollega, som du følges med gennem din uddannelse, og du vil få mulighed for at arbejde i begge forretninger. 

Din profil: 

Som elev er det vigtigt at gå til sine opgaver med et åbent og nysgerrigt sind. Du vil få en grundlæggende uddannelse i alle aspekter af butiksdrift, kundeservice og salgsfremmende initiativer. Du vil lære at arbejde i en omskiftelig hverdag med kampagner, årshjul mm.. 

Du brænder for litteratur og vil gerne dele læseglæden med andre; derfor er du smilende, opsøgende og imødekommende overfor vores kunder, og du elsker at præsentere en flot butik for alle, som handler i Boghallen og Arnold Busck. 

Har du spørgsmål - kontakt Dan Gildin Kragelund (Boghallen) på Dan.G.Kragelund@jppol.dk eller mobil +45 26719734 eller Julie Mette Hyld Peitersen (Arnold Busck) på julie.peitersen@jppol.dk eller mobil +45 28119560

Få mere information om boghandler-uddannelsen: her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Mere fra JP| Politikens Hus 

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere