FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

JP|Politikens forlag søger elev til Boghallen og Arnold Busck



Sted

JP/Politikens Hus
Rådhuspladsen 37 eller Købmagergade 49.
1785 København V, 1150 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Dan Guldin Kragelund 
tlf.: 26 71 97 34 / Dan.G.Kragelund@jppol.dk

Julie Mette Hyld Peitersen 
tlf.: 28 11 95 60 / julie.peitersen@jppol.dk



.

Elsker du bøger? Synes du, at det er sjovt at møde mange forskellige slags mennesker og bruge din viden til at guide dem til den helt rigtige læseoplevelse? Har du lyst til at lære at opbygge udstilling, sammensætte sortimenter, lave marketing på SOME og meget mere? 

Så er det måske noget for dig at blive boghandlerelev i Boghallen eller Arnold Busck. 

Vores profil: 

 Politikens Boghal ligger på Rådhuspladsen 37, lige i centrum af København. Arnold Busck ligger på Købmagergade 49, lige ved Rundetårn. Tilsammen har butikkerne mere end 200 år på bagen, så hos os vil du opleve en stærk tradition, samtidig med at vi er moderne boghandlere med fokus på kundeoplevelsen og de seneste trends. 

Vi har ugentlige arrangementer på Boghallens Forfattertrappe og i Arnold Buscks signeringsvindue. 

Som elev hos os vil du blive en del af samarbejdet mellem de to forretninger som ligger 800 meter fra hinanden. Du vil få en god elevkollega, som du følges med gennem din uddannelse, og du vil få mulighed for at arbejde i begge forretninger. 

Din profil: 

Som elev er det vigtigt at gå til sine opgaver med et åbent og nysgerrigt sind. Du vil få en grundlæggende uddannelse i alle aspekter af butiksdrift, kundeservice og salgsfremmende initiativer. Du vil lære at arbejde i en omskiftelig hverdag med kampagner, årshjul mm.. 

Du brænder for litteratur og vil gerne dele læseglæden med andre; derfor er du smilende, opsøgende og imødekommende overfor vores kunder, og du elsker at præsentere en flot butik for alle, som handler i Boghallen og Arnold Busck. 

Har du spørgsmål - kontakt Dan Gildin Kragelund (Boghallen) på Dan.G.Kragelund@jppol.dk eller mobil +45 26719734 eller Julie Mette Hyld Peitersen (Arnold Busck) på julie.peitersen@jppol.dk eller mobil +45 28119560

Få mere information om boghandler-uddannelsen: her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Mere fra JP| Politikens Hus 

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®