Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly


Til vores kontorer i København og Odense søger vi ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022 

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen? Hos Baker Tilly vil du som revisortrainee komme igennem et grundigt og spændende 2-årigt traineeforløb, som bl.a. giver dig en basisviden om opstilling af regnskaber, regnskabsprincipper og bogholderi – det, du skal bruge på vejen til din karriere som en dygtig revisor. Udover selve traineeforløbet, vil du blive en del af et fællesskab, som er helt unikt både på det sociale og på fagligheden. 

Baker Tilly som arbejdsplads 

Hos os får du opbygget et solidt fundament for din fremtidige karriere. Vi vil sikre dig en konstant udvikling af dine kompetencer og dyrke dine styrker og styrke dine svagheder. Der vil være fokus på dig, og du har løbende evalueringer med vores dygtige managerteam, der har sammensat et internt forløb til dig. Allerede som revisortrainee vil du få mulighed for at komme med på alle slags opgaver, store som små, og du vil hurtigt få ansvar for egne opgaver og selv sætte niveauet for, hvor hurtigt du vil udvikle dig. Du vil få tilknyttet en mentor, så du kommer aldrig til at stå alene, og du vil altid have dine andre kollegaer at sparre med og læne dig op ad.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer og afdelinger, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, årlig tivolitur, fredagsbar med mere. 

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling, hvor du sideløbende læser videre. Studiet betales af Baker Tilly. Samtidig får du en god grundløn, overarbejdsbetaling, og bliver tilmeldt vores pensionsordning og sundhedsforsikring. Når vi ansætter trainees, har vi fokus på en potentiel fastansættelse efterfølgende, og der er rigtig gode muligheder for at udvikle sig. 

Hvem er du? 

Du skal som minimum have færdiggjort din HHX, HTX, STX eller EUX (og kunne opfylde adgangskravene til HD-studiet), men derfra er vi som udgangspunkt åbne for din uddannelsesmæssige baggrund. Du kan være CMA-studerende, eller have færdiggjort denne, have en finansøkonom- eller bacheloruddannelse eller netop være dimitteret fra gymnasiet – men det kan også være, at du laver et brancheskift. 

Udover dette, ser vi gerne at: 

  • Du besidder et stort drive, er videbegærlig og ambitiøs 
  • Du er pligtopfyldende, lærenem, fleksibel og indstillet på, at arbejdsbyrden i nogle perioder er højere end andre 
  • Du er frisk, smilende, udadvendt og udstyret med en god ordenssans 
  • Du har et godt kendskab til IT og kan uden de store problemer tilpasse dig flere forskellige IT-systemer, herunder Office pakken 

Vi forventer, at du naturligvis er serviceminded, ansvarsbevidst og forstår vigtigheden af at overholde deadlines i en til tider travl hverdag, og således kan bevare overblikket i pressede situationer. 

Lyder jobmuligheden som noget for dig? 

Er du interesseret i stillingen som revisortrainee, så send os en skriftlig ansøgning gennem linket her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dokumenter som CV, karakterer og eventuelle anbefalinger. Har du spørgsmål vedrørende traineeforløbet, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Ida Ytterberg Jessen på +45 3073 0658 eller ije@bakertilly.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Poul Bundgaards Vej 1, 1. sal.
2500 Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 10. august 2022

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
tlf.: 30 73 06 58
ije@bakertilly.dk.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 160 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 2 kontorer, henholdsvis i Odense & København, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere. Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

  • PASSION
  • ONE FIRM
  • BEST IN CLASS
  • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere