FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til Bovia, Kolding kontoret


Allround kontoruddannelse

Kunne du tænke dig et spændende elevforløb inden for boligadministration, og er du nysgerrig efter viden og stiller krav til dine omgivelser, så har vi jobbet til dig. 

Du får en spændende hverdag, hvor du under dit elevforløb kommer rundt i min. 3 afdelinger i organisationen – udlejning, økonomi, drift. Du bliver ansat med tilknytning til hovedkontoret på Engstien 2A i Kolding, hvor administrationen er samlet. 

Bovia har, udover hovedkontoret i Kolding, lokalkontorer i Billund, Vejen og Grindsted. Du vil under uddannelsen komme til at arbejde på et eller flere af lokalkontorerne i en kortere periode.

Om dig 

Du er en positiv og udadvendt person, som har et godt drive og er robust. Din modenhed og struktur giver dig overblik, og du er af natur rummelig. Når der er behov for det, er du personen, der kan sige både til og fra. 

Dine første erfaringer på arbejdsmarkedet har du allerede gjort i form af et fritidsjob, gerne et hvor du har haft direkte kontakt med kunder. Du kan lide at få ny viden, og er aktiv i din tilgang til at lære nyt. Det gælder såvel i hverdagen som på skoleophold. 

Kvalifikationer 

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som EUX Business i administration og ledelse. Du taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau, og du har kørekort til personbil. 

Bovia tilbyder 

Vi står bag dig under hele dit elevforløb med såvel støtte og opbakning som udfordringer, der kan være med til at udvikle dig. Bovia er kendetegnet ved store frihedsgrader og korte kommandoveje. Der hersker en uformel tone, og der er gode muligheder for udvikling, hvis du selv tager initiativet. 

Bovia er i vækst, og ønsker at arbejde på et højt fagligt niveau hvor der er plads til udvikling gennem opgaver med selvstændighed og ansvar. Bovia tænker FNs 17 verdensmål ind hvor det med rimelighed kan lade sig gøre.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får: 

  • en god introduktion til administrative opgaver, kommunikation og sagsbehandling 
  • personlig og faglig sparring under hele forløbet 
  • en praktikplan med opfølgning, så du opnår den bedst mulige uddannelse 
  • god kolleger, der gerne vil lære fra sig 
  • overenskomstmæssig løn efter HK-overenskomsten 
  • De første par måneder sammen med den tidligere elev. 

Tiltrædelse er den 1. august 2022, så du kan søge nu, selvom du først færdiggør din uddannelse til sommer.

Interesseret? 

Vil du være en del af holdet og har de rette kvalifikationer, så send ansøgning og CV i Word eller PDF i en samlet fil til elev@bovia.dk. Vi skal have din ansøgning senest den 15. juni 2022. Du får en e-mail kvittering for modtagelsen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Susanne Pedersen på telefon +45 76 34 10 41.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bovia Administrationsselskab 
Engstien 2 A
6000 Kolding 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. juni 2022
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Susanne Pedersen
tlf.: + 45 7634 1041



.

Om Bovia

Administrationsselskabet BOVIA er for alle almene boligforeninger, der ønsker at stå stærkere i fremtiden. Vi har den fornødne specialviden, og tager os af jura og administration, så vores kunder – boligforeningerne – kan bruge deres tid på at gøre boligforeningens lejemål attraktive for beboerne. Bovia administrerer ca. 8.000 lejemål.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®